Volte svobodnou budoucnost!

Vážení voliči,

rád bych Vás požádal o pomoc.

Tento týden se v naší zemi konají volby. Volby, ke kterým chodí stále méně lidí. Volby, které před čtyřmi lety přivedly k moci v krajích komunisty a socialisty. A právě tento týden to můžeme změnit. Vy i my z TOP 09. Právě TOP 09 nabízí pro české a moravské kraje program, který se opírá o odpovědnost. Odpovědnost a transparentnost v hospodaření i rozhodování. Chceme zastavit dotační mafie, které v krajích vznikly v minulých letech.

Současná vládní koalice prosazuje řadu zákonů, které omezují naši svobodu a snaží se nás učinit zcela závislými na státní vrchnosti. Žádáme Vás o důvěru, abychom tento trend mohli zastavit a zvrátit.

Česká republika i my potřebujeme pro svůj další rozvoj bezpečné prostředí. Je důležité zaměřit se v příštích letech na podporu vzdělávání, jeho moderní podobu a také investice do jeho kvality. A udržet smír ve společnosti, aby byla vůbec možnost mluvit o naší budoucnosti, o vizích a shodnout se na nich. Víme, že musíme vyřešit situaci s důchody. Víme, že musíme uvolnit sešněrované podnikatelské prostředí, které dusí naši práci. Odměna za práci musí být vyšší než dávky. Dejme lidem větší šanci pracovat a mít z práce užitek. Jsme pracovitý národ, a když nám stát nebude házet klacky pod nohy, dokážeme víc.

Víc, než si myslíte.

Věříme Vám, občanům této země. Věřím, že oceníte, když se někdo nebojí jasně pojmenovat nepopulární věci. Taková je politika TOP 09 a její lidé.

Řekněte si o svobodu. Prosím, přijďte k volbám 7. a 8. října a zvolte svobodnou budoucnost.

Váš Miroslav Kalousek

Řekněte si o svobodu. Podepište petici za zrušení Seznamu nesvobody.

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme