Zlín jede

Půjčte si zadarmo kolo od TOP 09

Chcete se projet po Zlíně nebo spěcháte do práce a všude je zácpa? Půjčte si zadarmo kolo od TOP 09.

TOP 09 půjčila Zlíňanům 10 kol, která jsou rozmístěna po městě. Stačí se přihlásit na Facebook, získat kód k zámku a můžete jet. Jen musíte na Facebooku zanechat zprávu pro ostatní, kde jste kolo nechali, aby se mohli také projet.

Chceš se projet? Tak jen KLIKNI a jeď!

Přihlaš se na náš Facebook a zjisti heslo. Až sesedneš, vyfoť kolo a nahraj na náš Facebook fotku s popisem místa, kde jsi kolo nechal, aby si jej mohli půjčit i ostatní.

Zlín jede - kolo

Chceš sbírat kilometry za svobodu?

Pak se před jízdou přihlaš na www.kilometryzasvobudu.cz a pomůžeš jízdou nejen svému zdraví a životnímu prostředí, ale i dobré věci.

Proč to všechno děláme?

Podporujeme cyklodopravu ve Zlíně a celém Zlínském kraji. Je důležitá a prospěšná. Chcete také méně ucpaných silnic, čistší životní prostředí a udělat něco pro své zdraví? Tak se zapojte.

Kde jsme vzali kola?

Ta jsme zakoupili od projektu „Kola pro Afriku" a přispěli jsme tím na přepravu dalších kol na tento kontinent. V polovině října kola navíc opět vrátíme a projekt tak podpoříme ještě jednou. Navíc tím pomůžete dobré věci, protože každý ujetý kilometr se počítá a bojujete jím za svobodu. V celé republice lidé používají naši aplikaci, do které se můžete také přihlásit. Lidé chodí, běhají a jezdí na kole – a my počítáme jejich kilometry. Pokud společně zvládneme trasu, která se v kilometrech rovná cestě z Prahy do Moskvy, nebo dokonce do Pchjongjangu, TOP 09 věnuje peníze na projekt Paměť národa.

Chceš taková kola i ve svém městě?

Napiš na vlastislav.navratil@top09.cz, řekni, kde bychom měli umístit další kola a náš kandidát na hejtmana to zkusí zařídit. Můžeš nám s tím i pomoci a vytipovat ve svém městě přímo místa, kde bychom kola měli nechat. Děkujeme.

Poučení:

Jízda na vypůjčeném kole je na vlastní nebezpeční a provozovatel nenese odpovědnost za škody způsobené jím zapůjčeným předmětem osobám, který si kolo vypůjčili. Dále nenese odpovědnost za škody způsobené třetí straně, které byly způsobeny jakýmkoliv používáním vypůjčeného kola. Kolo nesmí být používáno pod vlivem alkoholu či jiných omamných látek a může být používáno pouze osobami staršími 18 let. Převzetím kódu a otevřením zájmu potvrzuje osoba, která si kolo zapůjčila, že před použitím kola zkontrolovala jeho brzdy a upevnění jeho jednotlivých částí, zejména obou kol k rámu.

Chceš se projet? Tak jen KLIKNI a jeď!

KRAJSKÁ KANCELÁŘ TOP 09 ZLÍNSKÝ KRAJ

budova 32