TOP tým Zlín je součástí celostátní mládežnické organizace TOP 09

26. 4. 2017

TOP tým Zlín vstoupil do celostátní mládežnické organizace TOP 09 a stal se její krajskou organizací. Společně s celostátním TOP týmem budou sdružovat mladé lidi, kteří podporují liberálně-konzervativní hodnoty a politiku TOP 09.

„Chceme spojovat mladé lidi nejen ve Zlínském kraji ale i napříč celou republikou. Proto jsme se stali součástí celostátní organizace TOP tým. Noví členové, kteří se k nám hlásí, se stanou automaticky členy této mládežnické organizace TOP 09," uvedl předseda TOP týmu Zlín politolog Emil Sedlařík, který zasedne v republikové radě celostátní organizace TOP tým.

TOP tým Zlín nyní chystá několik diskusí ve Zlínském kraji. Připravuje například debatu s Erikem Taberym o problému rozdělené společnosti v Česku a jinde ve světě, která se uskuteční 12. června v Uherském Hradišti. „Diskuse je základním a zcela neodmyslitelným prvkem liberální demokracie. Proto chceme vytvářet nové debaty, a tak dát občanské společnosti prostor. Ano, jsme mladí, ale kdo jiný než naše generace, by se měl zajímat o veřejné dění. Koneckonců právě nás mladých se budoucnost naší země týká nejvíce," řekl místopředseda TOP týmu Zlín Václav Janík.

Zájmový spolek TOP tým Zlín sdružuje mladé lidi ve věku od 15 do 35 let, kteří podporují liberálně-konzervativní hodnoty a politiku TOP 09. V jeho vedení zasedá kromě Emila Sedlaříka také Milan Baroň ze zlínské TOP 09, gymnazista z Uherského Hradiště Václav Janík a student Lukáš Činč ze Zlína.

TOP tým Zlín najdete na sociální síti Facebook https://www.facebook.com/toptymzlin/. Brzy spustí také své webové stránky, kde zájemci naleznou potřebné informace k přijetí do spolku.

TOP 09

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme