Navrátil: Krajské volby jsou důležité

Otevřený dopis voličům ve Zlínském kraji

Vážení obyvatelé Zlínského kraje,

už 7. a 8. října tohoto roku se bude rozhodovat o penězích pro školy, do kterých chodí Vaše děti. O penězích pro nemocnice, které se o Vás starají. Nebo o tom, jestli se dočkáte opravy silnice ve Vašem městě a zda se v našem kraji dostaví dálnice.

Po říjnových volbách o tom bude rozhodovat nové krajské zastupitelstvo Zlínského kraje, v němž se ucházím o funkci hejtmana. Karty však rozdáte Vy. Právě Váš hlas je důležitý a může rozhodnout. Volby proto prosím nepodceňte a vybírejte silou rozumu.

Vadí Vám, že nám v kraji čtvrt století po revoluci vládnou komunisté? Že kraj více nemluví s lidmi? Dostal dokonce anticenu - komunikuje nejhůř v republice. S tím musíme něco udělat.

Když mě něco štvalo ve Valašském Meziříčí, šel jsem do komunální politiky. Povedlo se mi tak vyřešit několik problémů našeho města a jeho občanů. Vím tedy, že to jde. K tomu však potřebuji Vaši pomoc. Krajský úřad se sám nezmění. Proto kandiduji na hejtmana.

Ve volném čase bych mohl jezdit na motorce nebo na kole, i když bych si asi na některých krajských silnicích vytřásl duši. Místo toho jsem se rozhodl bojovat proti vládě komunistů ve Zlínském kraji a za průhledný úřad, který s Vámi bude mluvit. Také chci, aby se kraj více zaměřil na podporu amatérského a mládežnického sportu. Koho jiného podporovat, když ne děti?

Sami nejlépe víte, co dalšího trápí náš krásný kraj. Napište mi to nebo zavolejte. Nebojím se zvednout telefon a nebudu se před Vámi schovávat za billboardy.

Společně to vyřešíme, silou rozumu.

Vlastislav Navrátil
kandidát TOP 09 na hejtmana Zlínského kraje

Napište mi nebo zavolejte:

vlastislav.navratil@top09.cz
+420 724 083 016
http://www.top09.cz/zlin
https://www.facebook.com/VlastislavNavratilTOP09

zdroj: www.zlin.cz, 11. 9. 2016

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme