Velký sportovně kulturní den

Sportem a zábavou vstříc volbám

15. 5. 2010 | 14:00

Na sobotní den připravila místní organizace TOP09 Havlíčkův Brod celodenní akci, která protnula i další místa okresu a plynule navazovala i na předvolební dopoledne TOP09 Havlíčkobrodsko ve Světlé n/Sáz. I přes nepříznivé počasí, které organizátorům připravilo nelehké spaní, se vydal ráno odvážný peloton několika desítek cyklistů na odvážnou vyjížďku z Havlíčkova Brodu na vrch Melechov a zpět. Vstříc stále hrozícímu dešti a teplotám spíše listopadovým, než květnovým, tito odvážní jezdci a jezdkyně projeli během dne celou plánovanou trasu a ještě některým zbyl dostatek sil na večerní společenský taneček.

V návaznosti na toto kulturní skupina organizátorů připravila hudební odpoledne, kde na pódiu vytvořeného z návěsu kamionu vystoupilo v místě dojezdu několik amatérských kapel, které zpříjemnili odpoledne pro čekající na navrátivší se peloton. Hudební produkce byla i vítaným zpestřením jinak sychravého odpoledne i pro spoustu místních spoluobčanů a návštěvníků, kteří rádi, poslechly hudební produkci a přitom měli i možnost prvně v Havlíčkově Brodě ochutnat chmelový mok Schwanzerberg.

Na hudební poslechové odpoledne plynule navázal příjemný společenský taneční večer, kde byl na rozdíl od sychravého venkovního prostředí, příjemně vytopený tanečního sál. Vládla zde příjemná atmosféra, dostatek zábavy, kvalitní hudba, taneční kreace a celý večer příjemně utíkal.

Celý den i přes počasí, které bylo vysloveně nepřející se povedl a byl provázen příjemnou atmosférou plnou sportovního a kulturního nadšení a elánu.

 

Galerie
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme