Psycholog, spisovatel, esperantista a krajský zastupitel v Meziříčí

7. 5. 2013

V podvečer svátečního dne, v úterý 7.5.2013 navštívil Velké Meziříčí krajský zastupitel, spisovatel a esperantista, Jaroslav Max Kašparů.

Přijel na četná přání členské základny, po jeho zvolení krajským zastupitelem z 11 místa kandidátky. Jaroslav Max Kašparů je od loňského roku držitelem nejvíce vysokoškolských titulů mezi lety 1977 - 2012. Tímto byl zapsán v knize rekordů a kuriozit pelhřimovské agentury Dobrý den.

Setkání se neslo v duchu psychologické praxe pana Kašparů, otázek a odpovědí na jeho vzdělání i působení v krajském zastupitelstvu. Hodně se mluvilo o morálce a stavu naší společnosti, nejen veřejné a politické. Zajímavá debata se rozvinula také kolem umělého jazyka Esperanto, protože pan Kašparů je mimo jiné své činnosti a zájmy také zapáleným esperantistou.

Na setkání přišli nejenom místní, ale s panem docentem si přijeli popovídat také hosté z Třebíče i Světlé nad Sázavou. Všichni se s Maxem Kašparů loučili neradi, neboť patří mezi vzácné lidi, které každý člověk rád vyslechne a odnese si ze setkání nové zajímavé náměty k zamyšlení i životu.

Irini Martakidisová, vedoucí krajské kanceláře TOP 09 Vysočina
Galerie
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme