TOP 09 postavila kandidátky pro komunální volby ve 20 městech a obcích na Vysočině. Své kandidáty nominovala také pro senátní volby.

11. 8. 2014

Na své druhé komunální volby se připravují kandidáti nominovaní TOP 09. Jsou to především osobnosti se zkušenostmi z komunální politiky, ale také živnostníci, lékaři, nebo pedagogové.

„Naše kandidátní listiny jsou postaveny nejen na známých jménech, ale zejména na schopných a pracovitých lidech, kteří toho dosáhli i ve svém osobním životě víc než dost. Nyní se rozhodli své zkušenosti zužitkovat ve veřejném životě a pokusit se přenést své nápady a myšlenky do života měst a obcí na Vysočině“, řekl krajský předseda TOP 09 Martin Sedlák.

V krajském městě Jihlavě povede kandidátku Věra Podhorská, ředitelka DKO Jihlava. V Třebíči pedagog Svatopluk Dvořák, ve Žďáře nad Sázavou a Novém Městě na Moravě to budou současní místostarostové Ladislav Bárta a Pavel Štorek. V čele havlíčkobrodské kandidátky je radní Libor Honzárek a v Pelhřimově odborník na telekomunikace Miroslav Kot.

Město

Lídr

Věk

Povolání

Jihlava

Věra Podhorská

62

jednatelka DKO

Havlíčkův Brod

Libor Honzárek

51

radní města

Pelhřimov

Ing. Miroslav Kot

54

supervizor telekomunikační společnosti

Třebíč

PaedDr. Svatopluk Dvořák

54

učitel

Žďár nad Sázavou

Bc. Ladislav Bárta

43

místostarosta města

 

Přehled kandidátek najdete zde: http://www.top09.cz/volby/2014-zastupitelstva-obci/

 

Pro volby do Senátu nominovala TOP 09 v obvodu č.15 – Pelhřimov „zpívajícího“ právníka JUDr. Iva Jahelku a v obvodu č.51 – Žďár nad Sázavou starostu městyse Krucemburk Mgr. Jiřího Havlíčka.

Více informací o kandidátech najdete zde:

http://www.top09.cz/volby/2014-senat/kandidati/ivo-jahelka-16092.html

http://www.top09.cz/volby/2014-senat/kandidati/jiri-havlicek-16103.html

 

Michael Kubík, krajský manažer TOP 09 Vysočina
Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme