Milan Kolář: Prázdniny v Telči se povedly

17. 8. 2016

Zaplněné telčské náměstí a zámecké nádvoří v neděli naposledy ožilo festivalem Prázdniny v Telči. Po dvou týdnech uzavřel naplněný hudební program koncert Lenky Filipové a její dcery Lenny. Také ohlasy na webových stránkách ukazují, že se lidé na festival opakovaně vrací, a dokonce si podle něj plánují také dovolenou.

Zakladatel festivalu Milan Kolář velký zájem o festival potvrdil. „Nakonec jsme všechny zájemce na koncert dostali," dodal Milan Kolář. Ten si také pochvaloval, jak se letošní ročník vydařil. „Počasí vyšlo, jsem nadšený a spokojený. Řekl bych, že festival byl v pohodě a bez zádrhelu," poznamenal Kolář. V průběhu festivalu měli návštěvníci napsat na anketní lístek jedno slovo, kterým by letošní ročník charakterizovali. Během včerejšího posledního dne se anketou pořadatelé probírali. „Máme lístky asi od sto padesáti lidí, takže to vytřídíme a určitě se o ta slova podělíme," dodal závěrem Kolář, který kandiduje v senátních volbách v okrsku č.52 Jihlava za koalici Žijeme Vysočinou - TOP 09 a Zelení.

Letošní ročník festivalu začal v pátek 29. července koncertem Marie Rottrové. Organizátoři už myslí na příští rok, kdy se uskuteční ročník s číslem 35.


Zdroj: Jihlavský deník

Michael Kubík, krajský manažer TOP 09 Vysočina

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme