Výzva TOP 09 a Krásné Jihlavy vůči ODS v Jihlavě

11. 11. 2010

Výzva TOP 09 a Krásné Jihlavy vůči ODS v Jihlavě

Dva pravicově založené a smýšlející subjekty, které v nedávných komunálních volbách v Jihlavě celkově získaly 7 mandátů - politická strana TOP 09 a koalice Krásná Jihlava, tímto vyzývají jihlavskou organizaci ODS k následujícímu:

  • vraťte se ke svému původně deklarovanému záměru vytvořit pravicovou koalici a usedněte s pravicovými stranami k jednacímu stolu.
  • důvěřujte vedení pravicových stran a jejich zvoleným zastupitelům. Ti níže uvedenými podpisy jasně potvrzují jednoznačný zájem vytvořit v Jihlavě pravicovou koalici. Ze strany TOP 09 a Krásné Jihlavy nikdy oficiálně nezazněl zájem vytvořit koalici společně s ČSSD. Tato varianta by nebyla akceptovatelná ze strany zvolených zastupitelů, vedení stran a z pohledu TOP 09 ani na úrovni republikového vedení strany.
  • dejte šanci vzniku konstruktivní a životaschopné pravicové koalici v Jihlavě a vyslyšte přání občanů, kteří v komunálních volbách křehkou převahou upřednostnili pravicové strany. Vraťte jim důvěru v ODS a víru, že jejich hlas muže přinést změnu a nabourat dosavadní zaběhnuté vazby na radnici! Po osmiletém společném vládnutí ODS s ČSSD je rozhodně na čase přivést do vedení magistrátu nové tváře, myšlenky a postupy.
  • potvrďte i na komunální úrovni pravicový směr, kterým se vydali vaši parlamentní kolegové. Z pohledu voličů ODS tak zachováte ideovou a názorovou kontinuitu.

za TOP 09

za Krásnou Jihlavu

Předseda regionální organizace:

Miroslav Fuks

Předseda Nezávislých občanů Jihlava:

Ing. Jaroslav Vaněk

 

 

 

Zvolení zastupitelé:

Marek Hovorka

Předseda Strany svobodných občanů:

Ing. Vladislav Nechvátal

 

 

 

 

Ing. Martin Fiala

Předseda Jihlavské aliance a zvolený zastupitel:

Ing. Milan Kolář

 

 

 

 

Věra Podhorská

 

 

 

Zvolení zastupitelé:

Ing. Vladislav Jiroušek

 

MUDr. Miroslav Havlík

 

 

 

 

MUDr. Jaroslav Točík

 

V Jihlavě 5. listopadu 2010

Miroslav Fuks, předseda regionální organizace TOP 09 v Jihlavě
Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme