Nové vedení TOP 09 má i Děčínsko

17. 2. 2017

V pátek 17. února v podvečerních hodinách se sešli delegáti regionálního sněmu, aby si zvolili vedení organizace na další dva roky. 

Plénum sněmu rozhodlo, že předsedkyní regionální organizace bude Monika Tesařová z Děčína, jejími zástupci, tedy místopředsedy budou Jan Hodničák z Varnsdorfu a Milan Panc z Jiříkova. Členy regionálního výboru se stali Vladimír Janda, Daniel Drnek, Milan Rosenkranc, všichni z Děčína a Radka Ostřížová z Rumburka.

Předsedkyní regionální revizní komise se stala Lenka Holanová.

Zvolení delegáti krajského sněmu rozhodnou o tom, kdo povede krajskou organizaci TOP 09 8. dubna.

V předešlých týdnech se konaly i místní sněmy, které předcházely tomuto regionálnímu.

Místní sněm Děčín a Varnsdorf byly v jeden den. V děčínské místní organizaci byla zvolena Monika Tesařová, místopředsedou je Milan Rosenkranc a členy jsou Vladimír Janda, Miloš Röhrich a Daniel Drnek.

Ve Varnsdorfu mají také pětičlenné složení výboru, které se skládá ze všech členů MO. Předsedou je Jan Hodničák, místopředsedou je Tomáš Matovič a členy MV jsou Jan Hodničák st., Václav Hodničák a Michal Bubílek.

V Rumburku se konal místní sněm před týdnem a zde si zvolili za předsedkyni Radku Ostřížovou, místopředsedou se stal Petr Pánek a členem výboru Milan Panc. Zde bude složení výboru tříčlenné. 

Radka Ostřížová, krajská manažerka TOP 09 pro Ústecký kraj

Galerie
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme