Rozhoduje každý hlas, pojďme k volbám

6. 10. 2016

Už zítra se bude rozhodovat, kdo bude řídit náš kraj, zda to budou komunisté nebo demokratické strany. My máme za sebou dlouhou kampaň, ve které jsme se snažili vysvětlit občanům našeho kraje, že budoucností není uhlí a výroba páry, ale že budoucností je moderní region, který prošel úspěšnou obnovou, tak jako třeba regiony Porýní a Porúří, které nám mohou být vzorem. Takový kraj chce TOP 09 budovat.

V těchto volbách rozhoduje doslova každý hlas, dalo by se říct, že jeden hlas v krajských volbách má váhu tří hlasů ve volbách do Sněmovny. Chtěl bych Vás proto ještě jednou moc požádat o podporu, kterou vyjádříte volbou TOP 09. A budeme Vám vděčni, pokud s sebou vezmete Vaše blízké i přátelé. Měli jsme plno kladných ohlasů na sociálních sítích, ale „lajk“ není hlas, hlasem se stane až po vhození volebního lístku do urny.

V těchto volbách se bude rozhodovat nejen o budoucnosti našeho kraje, ale také o demokracii a svobodě. Rozhodnete pouze Vy, volbou demokratické a odpovědné strany, volbou TOP 09.

Ještě jednou děkuji za podporu a věřím, že se zítra budeme potkávat ve volebních místnostech.

Michal Kučera, lídr kandidátky TOP 09

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme