TOP 09 Louny

Archiv starších článků

V lounském okrese kandiduje TOP 09 v sedmi obcích

3. 9. 2010
V lounském regionu TOP 09 jsme pro komunální volby 2010 podali celkem 7 kandidátních listin, 5 pět samostatných a dvě s koaličními partnery. V lounském regionu TOP 09 jsme pro komunální volby 2010 podali celkem 7 kandidátních listin, 5 pět samostatných a dvě s koaličními partnery.  Myslíme si, že je to velký úspěch, neboť strana má stálou strukturu v regionu víceméně rok, a i přesto jsme nalezli spoustu nadšených lidí, kteří mají chuť se zapojit do veřejného dění a sami ovlivnit prostředí ve kterém žijí oni a budou žít jejich děti. Naším cílem bylo najít zejména lidi, kteří nejsou svázáni se současným stavem na radnicích, přinesou změnu, nové myšlenky a nasazení. Velmi oceňujeme, že zejména mladým lidem ve věku okolo 30 let není lhostejný současný stav politiky a mají chuť nasadit svou tvář a čas pro změnu. Podařilo se nám podat kandidátky ve všech  třech centrech regionu (Louny, Podbořany, Žatec). V Lounech je volebním lídrem Ing. Michal Kučera,  úspěšný ředitel společnosti, který je zároveň předsedou regionální organizace TOP 09.  V Podbořanech vede kandidátku TOP 09 Leo Peterka, finanční ředitel a podnikatel, známý bojovník proti korupci.  Lídrem žatecké kandidátky je František Drobný, projektový inženýr a člen regionálního výboru TOP 09.  Dále jsme sestavili kandidátky ve čtyřech obcích regionu. V Kryrech je jedničkou Petr Starý, který pracuje jako projektový manažer. V Očihově vede kandidátku Tomáš Linhart. V Oboře a Postoloprtech vznikly koaliční předvolební kandidátky. V Oboře s ODS, a na čele kandidátky je nestraník Jiří Markup. V Postoloprtech byla uzavřena předvolební koalice s HNHRM, jejímž lídrem je Bc. Vojtěch Bernard, místostarosta Postoloprt. Věříme, že naší kontaktní, nekonfliktní  a vysvětlující kampaní oslovíme zodpovědné voliče, kteří nám svým hlasem umožní pracovat na změnách, kterou budou přínosem pro nás všechny.
Číst více

KRAJSKÁ KANCELÁŘ TOP 09 ÚSTECKÝ KRAJ