Volby do Senátu Parlamentu ČR 2012

12. a 13. října 2012

Stanislav Berkovec

Narozen 31. 5. 1956 ve Slaném. Vyučen jako knihtiskař, studoval Střední průmyslovou školu grafickou v Helichově ulici v Praze, poté Fakultu žurnalistiky University Karlovy (obor reklama a propagace).

Karel Stanner

Karel Stanner se narodil v Liberci 1949, v dělnické rodině, jako druhorozený syn. V roce 1974 se přestěhoval za fotbalem, prací i bydlením do Turnova. Osmnáct let  pracoval ve svém oboru v nástrojárně Šroubárny Turnov a fotbal hrál za turnovské mužstvo. V roce 1990 začal trénovat muže v Turnově  a v roce 1992 poprvé nastoupil jako profesionální  trenér do  prvoligového klubu SKP Hradec Králové.

Luděk Jeništa

Luděk Jeništa se narodil v roce 1961 ve Vlašimi. Vystudoval Pedagogickou fakultu Jana Evangelisty Purkyně v Ústí n./Labem - obor učitelství I. stupeň, spec. těl. výchova. V roce 2010 se stal poslancem Parlamentu ČR za Středočeský kraj.