Vestec

Vážení spoluobčané, milí sousedé,

dovolte, abych vám úvodem poděkoval za důvěru, kterou jste nám dali v minulých komunálních volbách před čtyřmi lety.

Měli jsme možnost realizovat náš volební program pro období 2010-2014. Věřím, že jsme vaší důvěru nezklamali a můžeme se ucházet o vaše hlasy i v následujících komunálních volbách.

V naší brožuře najdete rekapitulaci programu, který jsme vám představili před čtyřmi lety. Nedokázali jsme splnit všechny body, většinou proto, že jsme nedokázali ovlivnit vůli vlastníků pozemků nebo Středočeský kraj. I tak věřím, že rekapitulace na následujících stranách vás přesvědčí, že jsme schopni své sliby plnit a k tomu i něco navíc přidat.

V další části naší brožury bych vám rád představil kandidáty, které jsem se snažil vybrat ze zkušených lidí, kteří mě již přesvědčili o tom, že umí pracovat pro naší obec.

V poslední části brožury naleznete náš program pro příští čtyři roky. Sestavili jsme ho tak, aby se naše obec dál zlepšovala a mohla směle konkurovat těm obcím, které se nacházejí na západ od našich hranic. Chceme navázat na naši práci v zastupitelstvu a dál zvyšovat standard v obci, který jsme v minulém volebním období nastavili.

Přeji vám šťastnou ruku ve volbách a rozhodování o budoucnosti naší obce.

Tibor Švec

kandidát na starostu