Podporují nás

Karel Schwarzenberg, předseda TOP 09

Jeden moudrý muž pravil, že všechny volby jsou lokální. Je to do valné míry pravda, neboť voliči se rozhodují podle svých každodenních zkušeností a ty jsou největší právě s místní samosprávou. Málokdy se člověk setká s činiteli vlády nebo Evropské komise, ale co se děje v jeho městě nebo v jeho obci, to zažívá denně a podle toho se rozhoduje. Je opravdu na nás, abychom při těchto volbách postavili důstojné kandidáty a lidi, kteří mají pro své město, pro svou obec cit a všemi silami budou hájit zájmy svých občanů. Vím, že to často není lehké. Býti starostou u nás je pro dotyčného spíše trest než vyznamenání. Proto mám veliký respekt před těmi, kteří se tomuto úkolu rozhodli věnovat. Vás ale, milí voliči, prosím, abyste se opravdu podívali na kandidátní listiny, abyste viděli, jaké ženy a muže vám TOP 09 v těchto volbách nabízí, a rozhodli podle vašeho nejlepšího vědomí a svědomí. Jde o vaši budoucnost a budoucnost vašeho města – a to znamená také o budoucnost naší země.

Vojtěch Sedláček, sociální podnikatel

Všichni víme, že odjakživa byly nadějí každého národa děti. Kdo se o ně umí postarat, ten se budoucnosti nemusí bát. Výchova dětí je na rodině, jejich vzdělání je na společnosti. Roztoky nezůstávaly v tomto směru stranou, vybudovaly pěknou základní školu již za první republiky. Na svojí dobu moderní i velká škola mnoho posledních let však praskala ve švech. Postavit školu novou byl těžký úkol, který se podařilo splnit až současnému zastupitelstvu vedeného aktivním starostou Jakobem. To, že se po 80ti letech otevřela nová školní budova, esteticky i funkčně nadstandardní, je myslím nejpřínosnější městskou investicí od listopadového převratu vůbec. Proto současnému vedení obce patří můj velký obdiv a uznání. Zejména pak nadějnému starostovi a jeho týmu.

Štěpán Tkadlec, ředitel Únětického pivovaru

Domnívám se, že vzájemná podpora a spolupráce místních obyvatel, živnostníků a podnikatelů je základem prosperity regionu. Komunální volby jsou příležitostí vyjádřit naši ochotu ke spolupráci. TOP 09 v Roztokách ji již prokázala.

Martin Švarc, starosta TJ Sokol Roztoky

Jako starosta roztockého Sokola bych rád ocenil velmi dobře fungující spolupráci mezi stávajícím vedením města v čele s panem starostou Janem Jakobem. Cením si především toho, že nezůstává u jednostranné diskuze nad tím, co nás trápí. Pan starosta Jakob přichází s podněty a nápady, které by mohli znamenat přínos jak pro město, tak pro našich šest set členů. To je také hlavní důvod, proč má v nadcházejících komunálních volbách mou podporu.

Ivo Cihlář, učitel, končící zastupitel

Mou prioritou vždy byla roztocká základní škola. Proto mají mou podporu lidé, kterým na ní také záleží. To v minulých letech prokázal nejen Jan Jakob, ale i další lidé z jeho kandidátky.

KRAJSKÁ KANCELÁŘ TOP 09 STŘEDOČESKÝ KRAJ

Újezd 450/40