VOLTE JEDNÍM KŘÍŽKEM, VOLTE TOP 09 A NEZÁVISLÉ PRO ROZTOKY A ŽALOV

Jak hlasovat ve volbách do zastupitelstva

Podzimní komunální volby rozhodnou o tom, kdo bude spravovat naše město v následujících čtyřech letech. Své zastupitele můžete vybírat mezi všemi kandidátkami. Obdržíte jen jeden volební arch, na kterém však budou uvedeny všechny kandidující volební strany. Můžete volit buď jednu stranu, a nebo si vybrat jednotlivé kandidáty z libovolných stran.

Chci hlasovat pro volební stranu

Rozhodnete-li se hlasovat pro určitou stranu, označíte u jejího názvu křížek. Chcete-li tedy do zastupitelstva volit např. kandidátku TOP 09 a nezávislých pro Roztoky a Žalov, postačuje označit u této strany křížek do předtištěného rámečku.

Máte ale i možnost hlasovat jak pro stranu, tak pro kandidáty z jiných volebních stran. Můžete tedy označit křížkem TOP 09 a nezávislé pro Roztoky a Žalov a dále si vybrat i kandidáty z jiných volebních stran a u jejich jména provést křížek.

Nechci hlasovat pro strany, ale pro jednotlivé kandidáty

V takovém případě můžete zakřížkovat kandidáty z libovolných stran, kterým se rozhodnete dát svůj hlas, nesmíte však překročit počet 21 křížků, které máte k dispozici.

Nevíte kde volit? V našem městě je 7 volebních okrsků:

VOLEBNÍ OKRSEK Č. 1

Volební místnost: ZÁMEK, Zámek 1

pro voliče bydlící v ulicích:

Bělina, Čakov, Kostelní, Kroupka, Na Háji, Nádražní, Riegrova, Rýznerova, Svojsíkovy sady, Tiché údolí, Únětická, Vltavská, Za Potokem

VOLEBNÍ OKRSEK Č. 2

Volební místnost: KNIHOVNA, Jungmannova 966

pro voliče bydlící v ulicích:

Dobrovského, Haškova, Jana Palacha, Jungmannova, Na Vyhlídce, Nad Čakovem, nám. 5. května, nám. Jana Procházky, Olbrachtova, Palackého, Plavidlo, Puchmajerova, Spěšného, Šafaříkova, Šaldova, Školní náměstí, Třebízského, U Jezu, Vošahlíkova, Žirovnického

VOLEBNÍ OKRSEK Č. 3

Volební místnost: ZŠ ROZTOKY, Školní náměstí 470

pro voliče bydlící v ulicích: