Kandidátní listina TOP 09 Brandýse nad Labem - Staré Boleslavi

Statusy území:
Kandidátka:

Kandidátka pro volby: 2014 zastupitelstva obcí

Město: Brandýs nad Labem-Stará Boleslav (Praha-východ, Středočeský)
Volební strana: TOP 09

Poř. Jméno Věk Povolání Bydliště Polit. přísl.
1. Mgr. Nina Nováková

Mgr. Nina Nováková

60 let

pedagog, místostarostka, poslankyně

60 pedagog, místostarostka, poslankyně Brandýs nad Labem TOP 09
2. Ing. Jiří Nekvasil

Ing. Jiří Nekvasil

66 let

místostarosta

66 místostarosta Brandýs nad Labem TOP 09
3. Ing. et Ing. František Moravec

Ing. et Ing. František Moravec

61 let

projektant v životním prostředí

Narodil se 19.7.1953 v Brandýse nad Labem, vyučil se soustružníkem, vystudoval střední průmyslovou školu strojní, poté Agronomickou fakultu Vysoké školy zemědělské v Praze, obor meliorace a dále lesnickou fakultu Vysoké školy zemědělské v Brně. Pracuje jako projektant OSVČ v oblasti životního prostředí.

V roce 1994 – 2002 byl jako nestraník zvolený za ODA v radě města. Je členem finančního výboru zastupitelstva města.

Mezi jeho zájmy patří politika, kultura, turistika, lyžování a cyklistika.

Je ženatý, má dva dospělé syny.

Motto:
Jako podnikatel OSVČ pracuji za účelem vytváření zisku, a proto vím, že stát ani město se nedá řídit jako firma, jelikož cílem práce ve vedení města je obecný prospěch a blaho a ne můj zisk.
61 projektant v životním prostředí Brandýs nad Labem TOP 09
4. Mgr. Hedvika Pánková Nejedlá

Mgr. Hedvika Pánková Nejedlá

29 let

OSVČ

Žije v Brandýse n.L. - St. Boleslavi, kde absolvovala osmileté Gymnázium J.S.Machara. Poté dosáhla vysokoškolského vzdělání v oboru mezinárodní vztahy na Metropolitní univerzitě Praha v Praze. Již čtvrtým rokem podniká jako OSVČ. V oblasti poradenství, mimo jiné spolupracuje s poslankyní za TOP 09 Helenou Langšádlovou a s TOP 09 Středočeský kraj.

V roce 2010 se stala členkou TOP 09 a dále je členkou Matice staroboleslavské.

Mezi její zájmy patří historie, četba a malování. Ráda jezdí na kole a kolečkových bruslích.

29 OSVČ Brandýs nad Labem TOP 09
5. Miroslav Písačka

Miroslav Písačka

69 let

výtvarník - důchodce

69 výtvarník - důchodce Stará Boleslav bezpp
6. MUDr. Eva Moravcová

MUDr. Eva Moravcová

56 let

vedoucí lékařka RDG odd.

Narodila se 6.6.1958 v Novém  Městě na Moravě, od 6 let žije v našem dvojměstí, do roku 1981 s rodiči ve Staré Boleslavi, poté až doposud v Brandýse nad Labem.

Po absolvování místního gymnázia vystudovala Fakultu všeobecného lékařství UK v Praze, v současné době pracuje 11 let jako vedoucí lékařka radiologického oddělení Polikliniky Prosek v Praze. V brandýské nemocnici pracovala 16 let.

Členkou TOP 09 je od roku 2010, v komunálních volbách v roce 2010 úspěšně kandidovala do zastupitelstva města, je členkou sociální komise, pracuje v řídící skupině komunitního plánování.

Eva Moravcová je vdaná, má dva dospělé syny.

Mezi její zájmy patří kultura, cyklistika, turistika, lyžování.

56 vedoucí lékařka RDG odd. Brandýs nad Labem TOP 09
7. Ing. Karel Rokyta

Ing. Karel Rokyta

71 let

lesník, pedagog

Narodil 28.1.1943 v Jasenné (Zlínský kraj).

Studoval lesni inženýrství na dnešní Mendelove zemědělské a lesnické univerzitě v Brně (1960-1965) a postgraduálně Světové lesnictví na Univerzitě Karlově v Praze (1975-1981).

Od roku 1965 do 1995 pracoval v  Ústavu pro hospodářskou úpravu lesů v Brandýse nad Labem-Staré Boleslavi, kde také od roku 1981 trvale bydlí. Od roku 1999 do září 2005 pracoval jako vedoucí pracoviště Odboru životního prostředí Městského úřadu v Brandýse nad Labem-Staré Boleslavi, následně odešel do důchodu.

Od roku 2007 do roku 2013 působil na zdejší  Střední zemědělské a environmentální škole.

Je ženat a má dva syny.

71 lesník, pedagog Brandýs nad Labem bezpp
8. Ing. Jiří Andres

Ing. Jiří Andres

59 let

finanční poradce

Více než 30 let žije v Brandýse nad Labem-Staré Boleslavi. Je absolventem VŠZ v Praze, před revolucí pracoval v Zemědělských stavbách a v BSS v ekonomických pozicích. Poté jako OSVČ, nejprve v obchodní firmě a dále jako finanční poradce, v současné době v pojišťovně  ve Staré Boleslavi.

Zájmové oblasti –  četba, historie, hudba a sport.

59 finanční poradce Stará Boleslav bezpp
9. Mgr. Jan Pánek

Mgr. Jan Pánek

37 let

živnostník

Narodil se a stále žije v Brandýse n/L – St. Boleslavi. Po studiu na střední a poté vysoké škole pracoval na různých pozicích v soukromém sektoru. Poslední roky byl státním zaměstnancem na ministerstvu dopravy ČR. V současné době se věnuje především, ovšem nejen poradenství v oblasti legislativy a legislativních procesů či PR službách. Koníčkem je historie, kultura, sport. Je spoluzakládajícím členem Matice staroboleslavské.

37 živnostník Brandýs nad Labem TOP 09
10. Ing. Vladan Crha

Ing. Vladan Crha

42 let

podnikatel

42 podnikatel Brandýs nad Labem bezpp
11. Kamil Voděra

Kamil Voděra

46 let

fotograf

46 fotograf Stará Boleslav bezpp
12. Jakub Kroužecký

Jakub Kroužecký

40 let

40 živnostník Brandýs nad Labem bezpp
13. Tereza Jirkovská

Tereza Jirkovská

30 let

zaměstnanec pojišťovny

Od roku 2012 žije v Brandýse n.L. - St. Boleslavi, pochází z nedaleké obce Sluhy. Vystudovala SPŠS Betlémská v Praze. Pracuje  v Kooperativa pojišťovna, a.s. VIG jako trenér prodeje. Pomáhá tím ke vzdělání zaměstnanců a ke kvalitní obsluze klientů.

Má dva syny, kterým je deset let a jeden rok. Volný čas, kterého moc není, ráda tráví s dětmi při jízdě na kole čí na in-line bruslích.

V letošním roce se stala členkou TOP 09.

30 zaměstnanec pojišťovny Brandýs nad Labem TOP 09
14. Mgr. Jiří Pařík

Mgr. Jiří Pařík

31 let

právník

31 právník Stará Boleslav bezpp
15. JUDr. Zdenka Andresová

JUDr. Zdenka Andresová

51 let

právník, invalidní důchodce

Žije v Brandýse nad Labem-Staré Boleslavi. Pochází z Moravy, kde absolvovala gymnázium a Masarykovu universitu v Brně, právnickou fakultu zakončila doktorátem. Je vdaná, má 2 syny. Pracovala v Brandýských strojírnách a slévárnách, pak jako OSVČ až do roku 2000, kdy prodělala vážnou nemoc a je v invalidním důchodu.

Je členkou TOP 09.

Má ráda přírodu, četbu, esoteriku. Snaží se předávat hledajícím své zkušenosti z období mezi bytím a nebytím.

51 právník, invalidní důchodce Stará Boleslav TOP 09
16. Bc. Andrea Malá

Bc. Andrea Malá

29 let

asistentka ředitele

Narodila se v Praze, ale od roku 1987 žije v Brandýse n.L. – St. Boleslavi. V roce 2004 maturovala na místním Gymnáziu J.S. Machara. Ve stejném roce začala studovat Univerzitu J. E. Purkyně v Ústí nad Labem, obor Sociální politika a sociální práce, kterou úspěšně dokončila v roce 2010. Během studia strávila s programem Erasmus rok v Prešově a později odjela na rok na Nový Zéland. Od roku 2011 pracuje na pozici asistentky ředitele v hlavním městě Praze. Ve volném čase ráda čte, cestuje a mezi její oblíbené sporty patří tenis a jízda na kole. V dubnu roku 2010 se stala členkou TOP 09.

29 asistentka ředitele Brandýs nad Labem TOP 09
17. Roman Herbrich

Roman Herbrich

44 let

zaměstnanec pojišťovny

Od roku 2012 žije v Brandýse n.L. - St. Boleslavi. Pracuje již 18 let  v Kooperativa pojišťovna, a.s. VIG, kde momentálně zastává pozici výhradního pojišťovacího agenta. Má ročního syna, se kterým je na rodičovské dovolené. Snaží se tedy spojit péči o syna, se svou prací.

Mezi jeho zájmy patří sport a cestování. Volný čas tráví s rodinou.

Členem TOP 09 se stal v letošním roce.

44 zaměstnanec pojišťovny Brandýs nad Labem TOP 09
18. Mgr. Jan Zajíček

Mgr. Jan Zajíček

32 let

právník

Narodil se 18.02.1982 v Mělníku. V roce 2011 se přistěhoval do Brandýsa nad Labem z Prahy. Město i jeho okolí mu přirostlo k srdci.

Vystudoval Právnickou fakultu Univerzity Karlovy v Praze. Během své koncipientské praxe pracoval ve významných advokátních kancelářích. Po složení advokátních zkoušek působí od roku 2013 jako samostatný advokát se zaměřením na obchodní právo a právo nemovitostí. Řada jeho klientů je z oblasti Brandýsa nad Labem-Staré Boleslavi.

Členem TOP 09 je od roku 2014, s touto stranou dlouhodobě od jejího založení sympatizuje a spolupracuje.

Mezi jeho zájmy patří sport, příroda, kultura, veřejné dění a jeho dva psi.

32 právník Brandýs nad Labem TOP 09
19. Václav Krumpolec

Václav Krumpolec

62 let

62 živnostník Stará Boleslav bezpp
20. Ing. Jan Klepiš

Ing. Jan Klepiš

31 let

projektový manažer

Žije v Brandýse nad Labem, kam se před 5 lety přistěhoval s rodinou z Prahy. Je absolventem Strojní fakulty ČVUT v oblasti řízení a technologie, za kterou byl během studia zvolen do akademického senátu. Od studia pracuje v bankovnictví na obchodních a manažerských pozicích, je projektovým manažerem pro rozvoj obchodu v oblasti bezhotovostních řešení. Je ženatý, má syna a dceru. Volný čas se snaží trávit s rodinou. Mezi jeho koníčky patří běh, rybaření a četba.

Motto: „Nestačí jenom začít, důležité je pokračovat“  a  také známý výrok pana Masaryka „Nebát se a nekrást“

31 projektový manažer Brandýs nad Labem TOP 09
21. Mgr. Lenka Režová

Mgr. Lenka Režová

25 let

studentka VŠ

Lenka Režová se narodila roku 1989 v Plzni, od roku 1991 žije v Brandýse nad Labem. Po absolvování zdejšího osmiletého gymnázia J. S Machara začala studovat historii na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy v Praze, nyní je v posledním ročníku navazujícího magisterského studia. V akademickém roce 2012/2013 strávila dva semestry na vídeňské univerzitě. Od roku 2007 do roku 2012 pracovala jako průvodkyně na brandýském zámku, během pobytu ve Vídni jako průvodkyně u společnosti Vienna Sightseeing a nyní vyučuje, jako OSVČ, německý jazyk, mimo jiné v jazykové škole GLOSSA.

Má ráda hudbu, hraje na housle a zpívá ve sboru, ráda čte a cestuje.

Od roku 2014 je členkou TOP 09.

25 studentka VŠ Brandýs nad Labem TOP 09

KRAJSKÁ KANCELÁŘ TOP 09 STŘEDOČESKÝ KRAJ