Poděbrady

V Poděbradech byla uzavřena KOALIČNÍ SMLOUVA pro léta 2010 - 2014

7. 11. 2010
V Poděbradech byla uzavřena KOALIČNÍ SMLOUVA pro léta 2010 - 2014, podepsaná všemi zvolenými zastupiteli za koaliční uskupení : PODĚBRADSKÉ FÓRUM, VOLBA PRO PODĚBRADY A TOP 09.   Personální obsazení na radnici : Starosta - Dr. Ladislav Langr - Volba pro Poděbrady 1.  místostarosta - Mgr. Ivan Uhlíř - TOP 09 2. místostarosta - Dr. Miloš Mikolanda - Poděbradské fórum
Číst více

Vyjádření k neúčasti na předvolební akci pana Ďurčanského dne 4.10.2010

20. 9. 2010
Ve čtvrtek 16.9. jsme byli osloveni tiskovým mluvčím uskupení Volba pro město Poděbrady (VPMP), tj. kandidátky ing. Jozefa Ďurčanského, a pozváni k účasti na veřejné debatě všech lídrů poděbradských kandidátek o volebním programu a budoucnosti města. Tuto nabídku jsme přijali s jedinou podmínkou, a to, že moderátorem akce nebude jimi zvolený pan Vladimír Hron (!), nýbrž zkušený moderátor politických debat. Vzhledem k tomu, že VPMP na panu Hronovi trvá, účast jsme odmítli, protože vážně pochybujeme o objektivitě a nezávislosti celé akce.
Číst více