Kosmonosy

Vážení spoluobčané, kosmonosáci a hornostakoráci,

Martin Kropáček a Eduard Masarčík, volby 2010

dovolujeme si Vám představit kandidátku strany TOP 09.  Nabízíme skupinu lidí,  kteří  jsou ochotni poskytnout  schopnosti,  znalosti a zkušenosti  ze svých profesí, morální bezúhonost a  vůli tvrdě pracovat ve prospěch města a obyvatel Kosmonos i Horních Stakor. Hlavním slovem, které se prolíná programem strany TOP 09 na celostátní i komunální úrovni,  je slovo ODPOVĚDNOST.  Naši kandidáti se po zralé úvaze rozhodli dát své schopnosti,  znalosti a zkušenosti ze  ku prospěchu města, aby se Kosmonosy a Horní Stakory staly opravdu DOBRÝM místem pro život. Místem, kde vedení města  průběžně komunikuje s občany, místem, kde funguje a je městem podporována spolková kulturní, sportovní a osvětová činnost, místem, kde město stimuluje a podporuje práci s dětmi a mládeží.

Strana TOP 09 chce, aby se řízení města stalo efektivním a odpovědným nástrojem, kterým je možné těchto cílů dosáhnout. Z tohoto důvodu Vám ODPOVĚDNĚ nabízíme kandidáty s bohatými zkušenostmi, ale současně v plně produktivním  věku, rozhodnuté a schopné dát práci pro město, spoluobčany veškeré své schopnosti a síly.

Vážení kosmonosáci a hornostakoráci, Vy budete svými hlasy ODPOVĚDNĚ rozhodovat, jakou cestou se naše město bude následující čtyři roky ubírat. Máte ve svých rukou možnost přinést do kosmonoského a hornostakorského veřejného života změnu k lepšímu, komunikativnost, profesionalitu a ochotu pracovat ve prospěch ostatních.  Proto Vás odpovědně prosíme, přijďte volit a dejte nám možnost dokázat, že naše slova nejsou pouze sliby, ale ODPOVĚDNÁ skutečnost.

Vážíme si každého hlasu pro naše kandidáty, vážíme si Vás všech a děkujeme za podporu.

Vaše TOP 09

KRAJSKÁ KANCELÁŘ TOP 09 STŘEDOČESKÝ KRAJ