Udělejme z Kolína TOP město!

PROGRAM TOP 09 PRO KOMUNÁLNÍ VOLBY 2010

PREAMBULE

Vážení spoluobčané,

Předkládáme vám tento program s přesvědčením, že obsahuje racionální, společensky a politicky přijatelné řešení úkolů, které stojí před námi – spoluobčany našeho krásného města.

Politická reprezentace, které v Kolíně vládla v posledních letech, nepředává město v té nejlepší kondici. Pokud se urychleně nezmění způsob hospodaření v našem městě, hrozí vážné problémy, které budou mít dopady na nás všechny.

Neméně závažným problémem, který cítíme, je všeobecný úpadek práva, morálky a odpovědnosti. Ekonomické skupiny ovlivňují městské instituce a jejich vliv přerostl v jakousi formu „privatizace veřejné moci“.  Jako občané našeho města máte právem pocit, že rovné podmínky neplatí pro všechny, ale pouze pro někoho.

Následující kapitoly našeho programu popisují cesty a způsoby, jakými chceme jít v případě zvolení do zastupitelstva a pokud pro vás budou přijatelné, jsou i žádostí o projevení vaší důvěry ve volbách. Jako jediní vám předkládáme kandidátku plnou nezávislých osobností, které však mají veškerou podporu ze strany členů naší strany zastoupených v Senátu, Parlamentu i vládě ČR.

Obsah

Tradice

01 Kultura a sport
02 Školství
03 Turistický ruch

Odpovědnost

04 Ekologie
05 Komunikace s občany
06 Bezpečnost

Prosperita

07 Rozvoj
08 Finance
09 Doprava

"Slibujeme, že budeme pracovat usilovně a čestně ku prospěchu společnosti svobodných a sebevědomých občanů tohoto krásného koutu naší země."

Za kandidáty TOP09:  Ing. Bc. Jan Pospíšil MBA