Rekonstrukce poděbradské ulice Za Nádražím je v plném proudu

27. 4. 2015

Rekonstrukce poděbradské ulice Za Nádražím je v plném proudu.

V období od 1. 3. 2015 do 31. 5. 2015 bude probíhat celková rekonstrukce ulice Za Nádražím v Poděbradech. A to v rozsahu od ulice Revoluční po ulici Skladištní a naváže na krajskou investiční akci Přemostění trati ČD na Koutecké. Součástí této investice budou opravy komunikací, chodníků, nová parkovací místa a vegetační úpravy. Investiční akce je spolufinancována z Regionálního operačního programu Střední Čechy v rámci projektu „PODĚBRADY – ULICE ZA NÁDRAŽÍM“. 

Řidiče čeká řada dopravních omezení. První fáze se týká části od ulice Revoluční po ulici Čechova a většiny ulice Skladištní. Budou uzavřeny výjezdy z ulic Moučná, Karla Hampla, Rokycanova a Mírová do ulice Za Nádražím a uzavřen vjezd do ulice Budovcova. Stavba tohoto úseku by měla být dokončena do 15. května. 

Druhá etapa bude probíhat v úseku Máchova až Čechova. Zde budou uzavřeny výjezdy z ulice Hálkova, Máchova a Vrchlického. Zároveň s touto etapou bude probíhat úprava zbytku ulice v okolí nadjezdu a Koutecké ulice. Zprovoznění tohoto úseku proběhne zároveň s otevřením nadjezdu, tedy v srpnu.

Zdroj: Poděbradské noviny

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme