Langšádlová navštívila Berounsko

6. 3. 2015

Ve středu 4. 3. 2015 se konal poslanecký den Heleny Langšádlové v regionu Beroun. Program byl zahájen návštěvou obecně prospěšné organizace Klubíčko ve Vráži, která poskytuje služby lidem se zdravotním postižením a podporuje jejich rodiny. Zde se poslankyně v doprovodu místopředsedy krajského výboru TOP 09 Patrika Brodana podívala do prostor organizace a setkala se s klienty. 

Posléze se konala beseda se studenty berounského gymnázia na aktuální téma migrační a azylová politika. Z pozice předsedkyně sněmovního podvýboru Langšádlová posluchačům přiblížila současnou situaci v České republice i trendy v Evropské unii. Následně reagovala na četné dotazy v rámci diskuse. 

V pravé poledne se setkala s dobrovolnými hasiči v nedalekém Králově Dvoře, kde byla doprovázena členkou krajského výboru Pavlou Hlavsovou. Během setkání proběhla debata s velitelem jednotky a jeho kolegy o aktivitách dobrovolných hasičů. Zajímavá byla i prohlídka tamější zbrojnice a vozového parku. 

Zastupitelka městyse Komárov Eva Királyová přivítala poslankyni na odpolední části programu. Zde byl prostor pro setkání s vedením městyse starostou Antonínem Merhautem a místostarostou Radimem Šímou.  

Poslední zastávkou na cestě bylo příjemné setkání v Hořovicích se starostou Jiřím Peřinou. 

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme