Karel Schwarzenberg a Helena Langšadlová v Mladé Boleslavi

25. 9. 2013

V pondělí 23. září 2013 jsme přivítali v Bělé pod Bezdězem pana předsedu Karla Schwarzenberga a místopředsedkyni TOP 09 Helenu Langšádlovou. Oba vzácné hosty, kteří k nám přijeli v rámci startu volební kampaně v regionech, jsme pozvali do rodinné firmy JAROSLAV CANKAŘ A SYN ATMOS.

 Místo návštěvy nebylo zvoleno náhodou. TOP 09 ve svém volebním tématu podporuje rozumný přístup k obnovitelným zdrojům energie a výrazně se zasazuje za energetické úspory jako předpokladu snižování závislosti České republiky na fosilních palivech. Firma ATMOS a její výrobní program je velmi dobrým příkladem takového přístupu. Oba milí hosté se především zajímali o výrobní program firmy, seznámili se s její rodinnou tradicí a zavítali také do výrobních provozů firmy, kde se pozdravili s jejími zaměstnanci. Průvodci jim přitom byli samotní majitelé firmy Jaroslav a Petr Cankařovi spolu s Janem Smutným, našim regionálním kandidátem do Poslanecké sněmovny. Ve velmi přátelské atmosféře pak oba hosté diskutovali s majiteli firmy o podmínkách podnikání na tuzemském a zahraničním trhu, přičemž se dotkly i současné politické situace.

Návštěva vyvolala velký zájem zaměstnanců firmy, jeho managementu, ale i lidí, kteří se o návštěvě Karla Schwarzenberga dozvěděli a přišli se s ním pozdravit. Oba naši hosté zanechali v Bělé velmi příznivý dojem.

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme