Přijďte k volbám. Středočeští kandidáti TOP 09 volají voličům

4. 8. 2016

Kandidát do senátu Tomáš Czernin, lídr kandidátky do krajských voleb Petr Tiso i další politici TOP 09 oslovují voliče ve středních Čechách a zvou je k volbám i telefonicky. Call centrum TOP 09 bude fungovat až do voleb.

Kancelář TOP 09 se až do říjnových voleb pravidelně mění v call centrum, odkud kandidáti i poslanci TOP 09 oslovují své podporovatele a voliče ze středních Čech.

"Voličům nabízíme informace, vysvětlujeme jim význam říjnových voleb i to, jak důležité je, aby si našli čas a přišli volit. Nikdy předtím jsem nic podobného nezkoušel. Byl jsem moc zvědavý na reakce lidí a zároveň z nich měl trošku obavy, ale jsem překvapený, jde o reakce veskrze milé a příjemné," říká lídr středočeské krajské kandidátky lékař - porodník, náměstek ředitele Ústavu pro péči o matku a dítě v Praze Podolí, zastupitel Jesenice Petr Tiso.

K telefonu v call centru kromě něj usedl také kandidát na senátora v obvodu číslo 37 (Jičín) Tomáš Czernin, poslankyně Nina Nováková, oblíbený starosta Roztok u Prahy a dvojka krajské kandidátky Jan Jakob nebo ekonomka Michaela Vojtová z Kladna, která kandiduje na 4. místě do krajského zastupitelstva.

Všichni naši kandidáti se snaží co nejvíce cestovat a oslovovat voliče přímo, v kontaktní kampani. Je ale jasné, že není možné projet celý kraj nebo volební obvod. Rád proto zvednu telefon a oslovím voliče z míst, kam se nám třeba nepodařilo dojet,říká místostarosta obce Dymokury, zemědělec a potomek šlechtického rodu Tomáš Czernin.

Telefonická kampaň je běžnou součástí amerických kampaní, používají ji také ve Velké Británii, Maďarsku, Irsku a ve skandinávských zemích. TOP 09 tuto formu komunikace s voliči na celostátní úrovni využila v prezidentské volbě nebo ve sněmovních volbách v roce 2013 i před volbami do Evropského parlamentu. Středočeská TOP 09 se rozhodla na tento způsob navázat. Její politici budou voličům volat pravidelně až do voleb začátkem října. 

Praha 4. srpna 2016

Natálie Tomková, krajská manažerka TOP 09 Středočeský kraj

Kontakty:

Petr Tiso – petr.tiso@top09.cz; 777 101 050
Tomáš Czernin – tomas.czernin@top09.cz; 602 458 441
Natálie Tomková – natalie.tomkova@top09.cz; 775 162 891

Galerie
Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme