Call centrum, Vlašim, Unhošť

22. 10. 2013

V úterý 22.10.2013 Helena Langšádlová poprvé v životě usedla k telefonu v call centru a oslovila voliče přes sluchátko. Další kandidátka Nina Nováková rovněž užila možnosti a komunikovala s občany i toto formou. Mluvilo se o volebním programu strany i o nezbytnosti přijít k volbám.

Poté se ve Vlašimi uskutečnila prohlídka firmy Sellier Bellot. Po zajímavé prezentaci mohli hosté nahlédnout i do provozu a setkat se zde se zaměstnanci. Během odpoledne se připojil i 1.místopředseda TOP 09 Miroslav Kalousek a starosta Luděk Jeništa. Společně s kandidáty se prošli po centru města a krátce pohovořili v prostorách městského úřadu. Diskuse s občany se konala v restauraci Silvie. Dotazy se dotýkaly různých témat, například sociální oblasti, školství a ekonomiky.

V podvečer se Helena Langšádlová přesunula do regionu Kladno. Zde se konala další z debat s občany, tentokrát v Unhošti. Místní kandidátka Iveta Koulová přivítala účastníky a poté již probíhala diskuse o zaměstnanosti v ČR, zdravotnictví, ale hosty zajímala i krajská témata.

Galerie
Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme