Est modus in rebus, sunt certi denique fines aneb Všechno má svou míru, ale výjimka potvrzuje pravidlo: pan Kapal míru nezná

30. 10. 2014

Protože ho zemská tíže drží důsledně při zemi, hledá viníky čehokoliv kolem sebe. V posledních měsících je v oblibě TOP  09.

Ve věci zpochybnění výsledků komunálních voleb suverénně odpovídá na vlastní otázky. Je mu jedno, že žádná z politických stran nemůže být spokojena (ODS je na 12,10 %, TOP 09 na 9,26%, ČSSD 8,97%, KSČM na 6,52%), pořadí stran zůstalo, přízeň voličů však výrazně klesla. Jistě nejsou spokojena ani seskupení sestavená k momentálnímu využití. Řada z velmi ambiciózních neuspěla.

P. Kapal do nás zkrátka vidí. Co kde zaslechne, připíše svým oblíbencům z TOP09. Povahu udavače, nactiutrhače, šiřitele pomluv a lživých informací buď máme nebo ne. Momentální úspěch či neúspěch na tom nic nezmění. O tom pan nezávislý občan ví své. Na Vaši otázku "Odkud vítr vane ?", pane Kapale, bychom podle Járy Cimrmana mohli odpovědět: "Nejhorší je vítr z hor"... Stejně absurdní a legrační, kdyby nebyly zlé, jsou Vaše úvahy.

Nevíme, kdo námitku na krajský soud podal, víme, že na místě podpisu bylo Vaše jméno a spiklenecké teorie jsou Vaše specialita.

TOP 09 respektuje výsledky voleb a bude přihlížet, kritizovat i spolupracovat. Shrnutí si necháme na rok 2018.

P.S.
I my máme opakovaně strach, že by si někteří chtěli zprivatizovat zámek. Máte pravdu, brandýský zámek pro nás hodně znamená, proto usilujeme o to, aby byl zařazen mezi národní kulturní památky. To by byl nejlepší způsob ochrany cenného objektu, který Vy považujete za zbytečného nenasytného Bumbrlíčka, který však městu přináší již léta bezplatnou medializaci velké hodnoty.


Nina Nováková

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme