Volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR

Volby do Poslanecné sněmovny Parlamentu ČR

V roce 2010 kandidovalo do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR celkem 35 kandidátů za hlavní město Prahu.

Zvoleno bylo 8 poslanců, kteří se již věnují naplno své práci.

Volby 2010 do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR 28.-29. května 2010

Předvolební televizní spot

Volební program

Program pro volby do poslanecké sněmovny v roce 2010. Můžete si přečíst také naše programová východiska a principy a hodnotové desatero. Zřídili jsme rubriku Politika, ve které naleznete k jednotlivým tématům vyjádření našich politiků, argumentáře, často kladené dotazy a další doplňující informace.

Známé osobnosti mezi podporovateli

Podporuje nás řada známých a úspěšných osobností veřejného života...

TOP hovory

TOP hovory jsou dalším nástrojem, pomocí něhož se snažíme Vám, lidem, kteří mají zájem o TOP 09, přiblížit osobnosti na kandidátkcách v jednotlivých krajích. Budeme Vám přinášet rozhovory se zajímavými lidmi, kteří za sebou mají nemalé živostní zkušenosti a rozhodili se je zúročit v politice, respektive k podpoře TOP 09. Seznamte se s nimi.

Videoblog

Chcete položit dotaz našim lídrům? Prostřednictvím Facebooku můžete položit své „osobní i politické" dotazy na kteréhokoliv z lídrů či lídryň TOP 09. Využít můžete i videodotazu.

Kalendář akcí

Pomocí jednoduchého formuláře máte možnost rychle se zorientovat v itineráři naší kontaktní volební kampaně a vyhledat si, kde a kdy se ve svém okolí můžete setkat s našimi politiky.

Kdo nás podporuje

Milí fanoušci a voliči TOP 09, budeme moc rádi, když nám napíšete, proč nás podporujete, proč volíte TOP 09. Vyplňte jednoduchý formulář, napište krátký text a připojte svou fotku (stačí malá, třeba z mobilu). Texty na našem webu průběžně zveřejňujeme.

PDFKandidátka TOP 09 pro volby do PSP 2010 - hlavní město Praha.pdf (83 kB)