Kandidáti pěti stran podpořili Jiřího Holubáře

11. 10. 2016

Jiří Holubář v prvním kole senátních voleb v Praze 10, Dubči a Štěrboholech získal 19,8 procent hlasů. Před druhým kolem, které se uskuteční už tento pátek a sobotu, ho podpořili další kandidáti letošních voleb - současná senátorka Ivana Cabrnochová, bývalý šéf pražské záchranky Zdeněk Schwarz či viceprezidentka Hospodářské komory Irena Bartoňová Pálková. Stranou nezůstali ani starosta Dubče Jaroslav Tošil a starosta Štěrbohol František Ševít, kteří mu vyjádřili své jasné sympatie.

„Podpory, které se mi v posledních dnech dostává, si nesmírně vážím. Je pro mě závazkem, být i nadále nestranným kandidátem, který má schopnost lidi spíše spojovat, než rozdělovat,“ říká Jiří Holubář k druhému kolu a dodává: „Doufám jen, že si lidé opět najdou cestu do volebních místností. Bez jejich podpory se i mé nadšení pomáhat mimo svou ordinaci mine účinkem.“

Kandidáta, který se uchází o hlasy voličů v obvodě č. 22, tedy v Praze 10, Dubči a Štěrboholech, podpořili také kandidáti, kteří do druhého kola senátních voleb nepostoupili. Svým voličům doporučili hlasovat pro Jiřího Holubáře například stávající senátorka Ivana Cabrnochová, lékař Zdeněk Schwarz, viceprezidentka Hospodářské komory Irena Bartoňová Pálková či hudební skladatel Felix Slováček.

„Jiří Holubář nabízí program nejen pro komunální politiku, ale zejména pro celou zemi. A to je to, co od senátora očekáváme,“ připojili svou podporu MUDr. Jiřímu Holubáři starostové František Ševít ze Štěrbohol a Jaroslav Tošil z Dubče.

„Této podpory si velmi vážím a věřím, že důvěru voličů nezklamu. Jsem si jistý, že témata, která do senátu chci přinést, jsou blízká voličům různých stran. Přání udržet v Praze 10 kvalitní lékařskou péči, zajistit důstojné dožití pro naše nejstarší nebo snaha zabránit odchodu mladých lékařů za hranice je společná pro mnoho lidí nezávisle na tom, koho volí v jiných volbách,“ uzavírá Jiří Holubář.

Podporu MUDr. Jiřímu Holubářovi vyjádřili:

Mgr. Ivana Cabrnochová, kandidátka ČSSD a Strany Zelených

MUDr. Zdeněk Schwarz, kandidát hnutí Pro Prahu

Irena Bartoňová Pálková, kandidátka ODS a Strany svobodných občanů

Antonín Slováček, kandidát Strany soukromníků ČR

 

Pozn. SZ jako celek vyjádřila podporu jinému kandidátovi

Eva Marečková, krajská manažerka TOP 09 Praha

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme