Jiří Růžička – nejlepší kandidát do Senátu pro Prahu 6

10. 9. 2016

Ve dnech 7.-8. října se uskuteční první kolo volby do Senátu Parlamentu České republiky. Naším kandidátem je dlouholetý ředitel gymnázia Jana Keplera Jiří Růžička.

Praha 6 potřebuje mít v Senátu zastoupení někým, kdo zde žije a pracuje. Kdekdo v současné době zpochybňuje demokratické principy, na kterých stojí Evropa i naše země. Vidíme to ve společnosti, v Parlamentu a dokonce i na Pražském hradě.

Když někdo tyto principy zpochybňuje, zpochybňuje svobodu a Jiří Růžička svobodu vždy a za všech okolností hájil. Jiřího Růžičku za jeho práci voliči na Praze 6 již jednou ocenili.V komunálních volbách získal nejvíc preferenčních hlasů ze všech 638 kandidátů!

Na rozdíl od drtivé většiny svých konkurentů volební region skutečně dobře zná a v Senátu bude jeho skvělým reprezentantem!

Senát je důležitý vyvažovací nástroj v našem ústavním pořádku. Proto vás velice prosíme, abyste to nepodcenili a k těmto volbám přišli. Poslední volby v obou případech vedly k přílišné a válcující většině jednoho směru, který byl ještě posílen vytvořením koalice na celostátní úrovni. Proto Vás prosíme, abyste se opravdu důkladně podívali na všechny kandidáty, kteří se v těchto volbách účastní. Těšilo by nás, kdybyste do volební urny hodili volební lístek s hlasem pro Jiřího Růžičku.

Hlavně prosíme, abyste k volbám opravdu přišli, protože budoucnost země je i ve Vašich rukou. Nejde jen o vhození jednoho lístku. Rozhodujeme o naší budoucnosti a o tom, jak se bude naše republika vyvíjet. Prosíme, opravdu věnujte volbám pozornost.

Jiří Růžička kandiduje jako společný kandidát TOP 09 a STAN s podporou KDU-ČSL a i to svědčí o tom, že má pro své charakterové vlastnosti na Praze 6 širokou politickou podporu. I významní obyvatelé Prahy 6 budou hlasovat pro něj. Podporují jej například divadelník, hudebník, textař, básník a skladatel Jiří Suchý, ředitelka Nadace CHARTY 77 a ředitelka Konta Bariéry Božena Jirků, ředitel a zakladatel společnosti Post Bellum Mikuláš Kroupa, režisér, scénárista a herec Karel Smyczek.

Například vysokoškolský divadelní pedagog a ředitel Divadla na Vinohradech a někdejší senátor Tomáš Töpfer o Jiřím Růžičkovi říká: „Původně jsem chtěl říct, že s Růžičkou v Senátu to bude jiný tanec :-). Ale teď, když vím, že má i další soupeře, musím seriózně prohlásit, že lepšího kandidáta Praha 6 mít nemohla. Kdo jiný než ten, který celý život myslí na budoucnost této země a také pro to ve školství desítky let něco dělá!"

A protože Jiří Růžička aktivně sportuje, má přívržence i v řadách sportovců. Podporují jej trojnásobný mistr světa v desetiboji Tomáš Dvořák, mistr světa, mistr Evropy, olympijský medailista v hodu diskem Imrich Bugár a olympijský vítěz Lukáš Pollert. Ten na adresu Jiřího Růžičky říká: „Jako tělocvikář Růža dobře věděl, jak důležitá je tělesná schránka člověka. Jako češtinář si uvědomoval důležitost ducha a nakonec jako senátor přidá i moudrost!"
Informace o Jiřím Růžičkovi naleznete na http://www.ruzickadosenatu.cz/

Nezapomeňte a přijďte vyjádřit v pátek 7 nebo v sobotu 8. října svůj občanský postoj!

Petr Exnar, člen regionálního výboru TOP 09 Praha 6

Galerie
Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme