TZ: Slavnostní otevření parkoviště před plaveckým stadionem v Podolí

24. 2. 2014

24. února 2014 se slavnostně otevřelo nově zrekonstruované parkoviště před Plaveckým stadionem Podolí.  Práce na komunikaci, chodnících a parkovacích místech se protáhli na více než 17 měsíců. Komplikace způsobily především chybějící rozvody pod komunikací a také neidentifikovatelné kabely, ke kterým chyběla dokumentace. Občané pražského Podolí tak mají po více než roce konečně odpověď na to, proč se celá rekonstrukce před velmi oblíbeným a hojně využívaným plaveckým stadionem tak protáhla.

Celá stavba vyšla investora, tedy Hlavní město Prahu, na 20 milionů korun českých. Více náklady byly způsobené právě nestrovnalostmi v zastaralé technické dokumentaci a řešení problémů s vedením kabelů pod komunikací. Vše se ale nakonec povedlo zdárně dokončit a to i především díky novému vedení pražského magistrátu, pod vedením TOP 09.

Obyvatelé pražského Podolí a návštěvníci plaveckého stadionu tak ocení především více parkovacích míst. Ta uleví především lidem žijícím v okolí plaveckého stadionu. „Rádi bychom obyvatelům pražského Podolí ale nejen jim vyšli vstříc a v exponovaných místech rozšířili parkovací místa. Nemělo by se stávat, aby kvůli využívání sportovišť návštěvníky Prahy 4 nemohli její obyvatelé zaparkovat před svými domovy,“ zakončuje vše Jan Petr, předseda místní organizace TOP 09 Praha 4, který se zúčastnil slavnostního otevření.

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme