Klub zastupitelů TOP 09 Prahy 4

Číst více

Zástupci TOP 09 ve výborech zastupitelstva a komisích rady

Zástupci TOP 09 ve výborech zastupitelstva a komisích rady Výbory zastupitelstva Finanční výbor - Petr Kučera, Alois Těšitel Výbor pro výchovu a vzdělávání - Marie Zacharová (předsedkyně), Jitka Zykánová Výbor pro bezpečnost - Patrik Šebesta (předseda), Filip Vácha Kontrolní výbor - Michal Hrozna, Ladislav Kunert Komise rady Komise územního rozvoje a výstavby - Jaromíra Eismannová (předsedkyně) Komise životního prostředí - Petr Kučera, Ladislav Kunert Komise pro místní Agendu 21 - Alois Těšitel Komise grantová, zahraniční a pro sport - Michal Hrozna Komise majetková pro bytové a nebytové prostory - Jan Petr Komise sociální a zdravotní - Jitka Zykánová, Marie Zacharová Komise pro sociální bydlení - Jan Petr Komise pro kulturu, volný čas a náboženské společnosti - Patrik Šebesta Komise pro řešení pohledávek - Filip Vácha (předseda) Komise pro domy s pečovatelskou službou - Jitka Zykánová (předsedkyně) Komise pro dopravu - Jaromíra Eismannová Komise pro obnovu koupaliště Lhotka - Jaromíra Eismannová
Číst více