Knížete vítala Praha 4 potleskem

28. 9. 2014

V rámci oblíbených a pravidelných posezení nad pivem s názvem „Na pivo s Karlem“ zavítal Karel Schwarzenberg opět na Prahu 4. Rok od poslední návštěvy přijal pozvání od kandidáta TOP 09 na starostu Prahy 4 Jana Petra, a tak stejně jako loni předseda TOP 09 zavítal ve středu 17. září do naprosto zaplněného Sousedského pivovaru a Restaurace U Bansethů v Nuslích.

 

Když se ve 21 hodin ve dveřích nuselské restaurace objevil lídr kandidátky TOP 09 Praha 4 Jan Petr spolu se všemi očekávaným hostem, zazněl spontánní potlesk celého lokálu, který předeslal velmi přátelskou a uvolněnou atmosféru během celého večera.

 

Karel Schwarzenberg se spolu s Janem Petrem ihned ujali své role a přijali pozvání k prvnímu stolu. Řešila se témata místní, pražská i celorepubliková a do diskuze se postupně přidávali i další kandidáti do Zastupitelstva hlavního města Prahy i největší pražské městské části Jitka Zykánová (lídr v Nuslích a Michli) nebo Michal Hroza (lídr v Podolí a části Nuslí).

 

Vzhledem k pozdní večerní hodině a k velkému zájmu o rozhovor nebo debatu s hlavními diskutéry, se zdálo, že vyhrazená hodina a půl bude příliš krátkou dobu. Karel Schwarzenberg nakonec U Bansethů strávil téměř dvě hodiny, během kterých se mu podařilo obejít všechny zájemce. Restauraci opouštěl viditelně spokojen a před cestou noční Prahou ještě Janu Petrovi a jeho kolegům popřál hodě štěstí a pevné nervy během předvolební kampaně.

Pro kandidáta na starostu Jana Petra středeční posezení nebylo jedinou akcí během předvolební kampaně na Praze 4. V průběhu následujících týdnů navštíví všechny volební obvody a víkend před volbami se zúčastní speciálního sobotního odpoledne.

 

Připravované akce:

Středa 1. října 2014 od 19 hod. – NA PIVO S KANDIDÁTEM TOP 09 PRAHA 4 NA STAROSTU

(První pivní Tramway, konečná zastávka Spořilov, Spořilov)

 

Čtvrtek 2. října 2014 od 19 hod. - NA PIVO S KANDIDÁTEM TOP 09 PRAHA 4 NA STAROSTU

(Pizzerie Pepíno, ulice Vavřenova /vedle Billy/, Lhotka)

 

Sobota 4. října 2014 od 13 hod. – BRUSLENÍ S TOP 09 ANEB KDO SI HRAJE NEZLOBÍ

(Zimní stadion HC Kobra, zastávka Vrbova, Braník)

 

Středa 8. října 2014 od 19 hod.  - NA PIVO S KANDIDÁTEM TOP 09 PRAHA 4 NA STAROSTU

(Restaurant Antal, metro Budějovická, Krč)

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme