Žižkovské listy – pomlouvačná kampaň ODS pokračuje

27. 9. 2013

Po Radničních novinkách následuje druhý díl věčně recyklované pomlouvačné kampaně ODS vůči mé osobě i proti Mgr. Jaroslavě Sukové a občanskému sdružení Osvěta, tentokrát prostřednictvím Žižkovských listů. Opět jsem nucena účelově rozvíjené nepravdy uvést na pravou míru.
Sdružení Osvěta plní všechny své zákonem dané povinnosti, ale i povinnosti, které jsou předepsány v zásadách Grantového a podpůrného fondu městské části Praha 3. Své projekty „Fit senior“ a Fit handicapovaní spoluobčané“, které jsou pro občany Prahy 3 bezplatné, realizuje prostřednictvím masážního studia Nefrit, jehož provozovatelkou je paní Suková.

Mgr. Jaroslava Suková vystudovala na FF UK Praha obor: Pedagogika - péče o nemocné. Absolventi tohoto dvouoborového studia mají oprávnění vyučovat odborné předměty na středních zdravotnických školách. Dále absolvovala rekvalifikační kurz na základě kterého získala živnostenské oprávnění: Masérské, rekondiční a regenerační služby.

Ještě poznámka na závěr k dalšímu článku v ŽL. Pan Rostislav Rubík, který je tak hlasitým zastáncem pravice zapomněl dodat, že v přihlášce do TOP 09 záměrně zatajil, že byl členem KSČ.

Ing. Vladislava Hujová, starostka MČ Praha 3

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme