Občan a MČ Praha 3

- Budeme pravidelně pořádat „Den otevřených dveří u starosty“. Každý občan Prahy 3 bude moci přímo starostovi přednést své problémy či návrhy.
- Zlepšíme funkčnost a přehlednost internetových stránek MČ Praha 3 a zjednodušíme komunikaci občana s úřadem.

Žižkovská radnice obdržela Národní cenu kvality

11. 11. 2011
Úřad městské části zvítězil v letošním ročníku programu Národní ceny kvality České republiky. Právo užívat ocenění Společensky zodpovědná organizace, které je ve více než 80 zemích světa považována za nejprestižnější, jaké může firma či organizace v soutěži vůbec vyhrát, získala třetí městská část společně s vládní agenturou CzechInvest. V sekci určené soukromým firmám pak toto ocenění získali Ahold Czech Republic, Aramark a Třinecké železárny.
Číst více

Zkvalitnění řízení lidských zdrojů Úřadu MČ Praha 3

Optimalizace chodu úřadu a zefektivnění výkonu veřejné správy. To jsou hlavní cíle projektu „Zkvalitnění řízení lidských zdrojů Úřadu městské části Praha 3,“ který spustila žižkovská radnice.
Číst více

Každý občan se může s žádostí o řešení svého konkrétního problému obrátit na paní starostku Vladislavu Hujovou.

Sekretariát - tel. 222 781 339

TOP09 - reg. organizace Praha 3

Kontaktní informace:

Předseda Martin Dlouhý
e-mail:  martin.dlouhy@praha.eu

Přihlášky prosím zasílejte na adresu krajské kanceláře:

Krajská kancelář TOP 09 Praha

Malostranské náměstí 266/5