Narodila  jsem se v roce 1965 v Liberci. Jsem vdaná a mám jednu dceru. Vystudovala jsem Střední průmyslovou školu stavební v Liberci, kde jsem se zaměřila na obor dopravní stavby. Po maturitě jsem se přestěhovala do Prahy, kde jsem pracovala v projekci průmyslových staveb. Po narození dcery jsem nastoupila na mateřskou dovolenou. Následně jsem pracovala ve stavebním družstvu jako facility manager, kde jsem byla zaměstnaná devět let.

V roce 2006 jsem dostala nabídku pracovat jako přípravář - rozpočtář u středně velké stavební firmy, která se specializuje zejména na pozemní stavby a občanskou výstavbu. V současné době působím na pozici vedoucí obchodního oddělení. Tato pozice mě motivovala k rozšíření vzdělání v oblasti ekonomie. V roce 2008 jsem zahájila studium na Vysoké škole finanční a správní v Praze, kde studuji program Ekonomika a management, obor Řízení podniku a podnikové finance.

Nikdy jsem nebyla politicky aktivní v žádné politické straně. V červenci minulého roku jsem se ale rozhodla vstoupit do nově vzniklé politické strany TOP 09, u které mě zaujal především její ekonomický program. K tomuto kroku mě vedla jednak neutěšená situace na naší politické scéně a také idealistické přesvědčení, že právě tato pravicová strana může posunout kulturu celostátní politiky a přispět ke stabilizaci veřejných rozpočtů.

Na Jižním Městě žiji již bezmála 20 let a sleduji dění na komunální úrovni. V zastupitelstvu se budu zasazovat o čistou, slušnou politiku a optimální využívání veřejných zdrojů v zájmu občanů Jižního Města.

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme