31. 1. 2017

Dne 30. 1. 2017 byla odvolána rada Městské části Praha Šeberov včetně starosty, a to hlasy dvou členů TOP 09. Ing. Vašíčková a pan Brich hlasovali překvapivě s opozicí proti radě Městské části, jíž byla paní Vašíčková jako místostarostka členkou.

Toto, na první pohled nevysvětlitelné jednání znemožní realizovat končící koalici již připravené záměry na revitalizaci Šeberova a Hrnčíř či opravu Základní školy v Šeberově, a naopak umožní opětovný nástup uskupení, které má za sebou několik černých staveb a dalších pochybných stavebních aktivit v hodnotě nemála miliónů korun, a to včetně nezkolaudované části hřbitova a sportareálu.

Radní Pilař: „Většina námi chystaných projektů k revitalizaci Šeberova a Hrnčíř, tedy i chystaného náměstí, je připravena, včetně finančního zabezpečení ze strany naší městské části a významným dílem předpřipravena finanční podpora i z magistrátu. Tedy my jsme připravili, ale česat ovoce budou patrně oni. Politika je i o zradě, o to víc to mrzí, když vychází z vlastních řad.“

Starostkou byla zvolena Ing. Venturová, místostarostkami Ing. Vašíčková a Ing. Archalousová. Pan Brich byl zvolen členem rady. Dosavadní koalice se tak během několika minut stala opozicí. Třicet stříbrných může mít jakoukoliv podobu.

Praha 30. ledna 2017                                            

Eva Marečková 

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme