Hnutí pro Prahu 11 paralyzuje chod Jižního Města

22. 9. 2016

Na dnešní den bylo svoláno řádné zasedání zastupitelstva Prahy 11. Na programu byla celá řada bodů nutných pro chod úřadu, několika organizací městské části či sportovních oddílů. Přesto výrazná většina přítomných zastupitelů Hnutí pro Prahu 11 starosty Jiřího Štylera nezvedla ruku pro schválení programu, čímž došlo k ukončení zasedání zastupitelstva a všechna potřebná usnesení tak spadla pod stůl.

Konkrétně bylo připraveno téměř 5 milionů Kč sportovních dotací pro druhou polovinu letošního roku, které jihoměstské sportovní oddíly nutně potřebují ke své činnosti. Proto vyzýváme představitele sportovních oddílů z Jižního Města, aby kontaktovali klub zastupitelů Hnutí pro Prahu 11 (HPP11) a žádali vysvětlení, proč HPP11 tyto potřebné prostředky zmrazilo. To samé platí pro neziskové organizace, pro které byly připraveny dotace, nebo pro občany, kteří v e-aukci vysoutěžili koupi bytů a čekají je problémy se splácením hypoték na nepřebrané byty.

Po skandálech HPP11 s pokusem odtrhávat Jižní Město od Prahy, sabotováním jediné realistické varianty dostavby Pražského silničního okruhu mezi D1 a Běchovicemi či Štylerovým zneužitím veřejných peněz na vyrytí svého jména na nový kříž na Chodovském hřbitově tak HPP11 a Jiří Štyler dál stupňují úroveň svých destruktivních kroků proti zájmům jihoměstských občanů. 

Zastupitelský klub TOP 09 na Praze 11

Kontakt: 777 557 231

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme