Reakce TOP 09 Praha 10 na rezignaci starostky Kleslové

Koalice je nefunkční, všichni radní za ANO by měli rezignovat

12. 1. 2016

Média dnes informovala o tom, že z funkce odchází starostka Prahy 10 Radmila Kleslová, radu s ní údajně opouští také tři radní za hnutí ANO.

Koalice na Praze 10 je nefunkční už delší dobu. I po odchodu čtyř radních rada zůstává usnášeníschopná, avšak zcela neakceschopná. Zastupitelé za TOP 09 jsou přesvědčení, že všichni radní za hnutí ANO musí převzít svou odpovědnost a rezignovat na své funkce v radě, protože po celou dobu v ní měli většinu.

Čtvrteční zastupitelstvo, které ještě svolala paní starostka, by mělo být přerušené, protože se na něm má přijímat důležitá rozhodnutí týkající se například rekonstrukce Polikliniky Malešice, prodeje domovního fondu nebo kauze KEY INVESTMENTS. 
Pro TOP 09 je nepřijatelné, aby se o otázkách týkajících se hospodaření v řádech desítek milionů korun, rozhodovalo v situaci, kdy je politické vedení městské části zcela paralyzované.

Vyzýváme radní zvolené za hnutí ANO, aby se vzdali svých funkcí a umožnili tak sestavení funkčního vedení městské části Praha 10.

zatupitelé TOP 09

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme