Kandidátky TOP 09 podle okresů a měst

Volby 2010 do zastupitelstev obcí

pátek 15. a sobota 16. října

TOP 09 a hnutí Starostové a Nezávislí mají kandidátky ve více než tisícovce obcí

TOP 09 uzavřela strategické partnerství s hnutím Starostové a Nezávislí, které spočívá ve vzájemné podpoře při volbách do obecních zastupitelstev. Dohromady bude kandidátka TOP 09 nebo hnutí Starostové a Nezávislí ve více než 1150 obcích, což představuje tisíce kandidátů. Hnutí Starostové a Nezávislí bude mít téměř 500 kandidátek a TOP 09 více než 700. Ve spoustě obcí je kandidátka TOP 09 a hnutí Starostové a Nezávislí společná. V několika desítkách obcí bude jak kandidátka TOP 09, tak kandidátka hnutí Starostové a Nezávislí. Všude, kde jsou obě kandidátky, k tomu došlo po vzájemné dohodě. „Ve více než padesáti místech jsme se rozhodli přivést do komunální politiky co nejvíce místních občanů a umožnili kandidaturu jak za hnutí Starostové a Nezávislí, tak za TOP 09. Ostatně volič stejně obdrží jen jeden volební lístek a může si zastupitelstvo složit skutečně napříč politickým spektrem. Bude jen dobře, že se zájem o volby a dění v naší zemi mezi občany zase o trochu zvýší,“ říká předseda hnutí Starostové a Nezávislí Petr Gazdík.

Seznam obcí, kde bude kandidovat TOP 09 nebo hnutí Starostové a Nezávislí naleznete v tomto souboru. Je možné, že ještě dojde k úpravě či aktualizaci tohoto rozsáhlého seznamu. Vyhledávání kandidátek

Abyste mohli zjistit, zda u Vás TOP 09 kandiduje, připravili jsme vyhledávání kandidátek. Můžete hledat rovnou dle názvu konkrétního území (funguje na příč všemi kategoriemi od obcí, přes města, statutární města a Prahu až po městské části a obvody) nebo nechat si vypsat kandidátky v určitém kraji či okrese. Informace stále doplňujeme!

Kraj:
Okres:
Obec:
Městská část:
Statusy území:
Kandidátka:

Soubory

KRAJSKÁ KANCELÁŘ TOP 09 PLZEŇSKÝ KRAJ

TOP CENTRUM (BCB - 10. patro)
Anglické nábřeží 2434/1
301 00 Plzeň