TOP tým Plzeň, z.s.

Jedná se o zapsaný spolek, který sdružuje především mladé lidi sdílející podobný hodnotový rámec.

Spolek si klade za cíl podpořit konzervativní a liberální politiku v Plzeňském kraji a to zejména ve spolupráci s politickou stranou TOP 09. Mezi námi pořádané aktivity patří například odborné přednášky za účasti profesionálních politiků, diskuse nad společenskými tématy, exkurze do společensky atraktivních míst jako je Parlament ČR, Nové divadlo aj. Účastníme se i sportovních akcí.

Členem spolku se může stát fyzická osoba ve věku od 15 do 35 let. Pokud Vás zaujala naše činnost a chtěli byste se více angažovat v politickém dění kolem Vás, neváhejte se na nás obrátit pro bližší informace prostřednictvím emailové adresy: toptym.plzen@seznam.cz.

Budeme se těšit na Vaše dotazy, připomínky a přihlášky.

TOP tým Plzeň má nového předsedu

15. 11. 2016
Plzeňský TOP tým si na svém listopadovém zasedání zvolil nového předsedu. Stal se jím student plzeňského Masarykova gymnázia Viktor Karlíček.
Číst více
Vážené čtenářky, vážení čtenáři,
jmenuji se Viktor Karlíček a jsem předsedou TOP týmu Plzeň, z.s. Je mi 19 let a žiji v Plzni, kde i posledním rokem studuji na Masarykově gymnáziu.
Do vedení organizace jsem vstoupil zejména proto, abych pomohl vytvořit zázemí pro mladé, kteří by se tak mohli aktivně zajímat o politiku, mimoto se také angažovat ve veřejném dění, diskutovat své názory s podobně nadšenými mladými, ale i dozvědět se praktické informace pomocí různých přednášek nebo exkurzí.
Zájem mladých o politiku je bohužel obecně slabý a já si vážím každého, kdo se o dění kolem sebe nějakým způsobem zajímá. Dnešní generace studentů je ta, která bude jednou rozhodovat o životech nás všech.
Pokud máte jakýkoliv dotaz ohledně TOP týmu či čehokoliv jiného, rozhodně se nezdráhejte mi napsat e-mail, případně mě najdete i na Facebooku. Budu se těšit na Vaše zprávy.
S pozdravem

Viktor Karlíček
předseda TOP týmu Plzeň, z.s.
Viktor Karlíček - předseda TOP Tým, z.s.

Předseda TOP týmu
Plzeň, z.s.

Viktor Karlíček

viki.karlicek@gmail.com