Volební kampaň TOP 09 v Plzeňském kraji odstartoval Miroslav Kalousek

10. 9. 2010

V pátek 10. září přijel 1. místopředseda strany TOP 09 Miroslav Kalousek do Plzně podpořit právě startující kampaň TOP 09 do komunálních voleb v Plzeňském kraji. Tiskovou konferenci zahájil Kalousek s plzeňskými politiky symbolickým přestřihnutím pásky představující startovní rovinu. TOP 09 na trať vyrazila se svým "Týmem pro změnu" který hodlá z Plzně udělat evropské město bez klientelismu a korupce.

Celé setkání zahájil Miroslav Kalousek upřímným potěšením nad otevřením TOP centra v Plzni. "Hlavním cílem TOP centra je koncentrovat politiku TOP 09 v Plzeňském kraji do jednoho místa a pevně věřím, že nebude pouze místem pro politiky TOP 09, ale také pro občany a samozřejmě pro nezávislé starosty Plzeňského kraje, pro které bude TOP centrum přímou linkou do vysoké politiky."

Během tiskové konference byl představen volební program TOP 09 a samozřejmě také kandidát na senátora Pavel Čížek, kandidát na primátora Ondřej Ženíšek a kandidát na starostu Klatov Martin Kříž. Podpořit je přišli také poslanci TOP 09 zvolení za Plzeňský kraj, Michal Janek a Jaroslav Lobkowicz.

Lídr plzeňské kandidátky Ondřej Ženíšek v úvodu přítomné seznámil s klíčovými body programu: "Věřím, že občany naším programem dokážeme oslovit. Chceme do veřejného života opět dostat hodnoty jako jsou slušnost a odpovědnost. V našem programu je pro nás důležitý boj proti korupci a klientelismu. Proto budeme usilovat o maximální zprůhlednění veřejných zakázek, aby bylo umožněno všem občanům seznámit se s jejich podmínkami a celým průběhem. Nadále budeme zlepšovat podmínky pro život v našem městě. Naší prioritou je bezpečnost a oživení centrum města, především v okolí náměstí Republiky. K tomu poslouží i omezení dopravy v centru a výstavba záchytných parkovišť."

Po skončení tiskové konference měli její účastníci unikátní možnost být mezi prvními, kdo zavítal do prostor kanceláří poslanců za TOP 09 a položit kandidátům další otázky týkající se komunální kampaně v nově otevřeném TOP centru v 10. patře budovy BCB na Anglickém nábřeží.

Josef Holík, tiskové centrum TOP 09

V Plzni dne 10.9.2010

Galerie
Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme