V Plzni vznikla nová místní organizace Plzeň 10

7. 6. 2011

V pátek 3. 6. 2011 proběhl v plzeňském TOPCENTRU Ustavující sněm místní organizace TOP 09 Plzeň 10. Ta vznikla vyčleněním městského obvodu Plzeň 10 – Lhota ze stávající místní organizace Plzeň 3. Do čela místní organizace zvolili delegáti sněmu místní výbor ve složení: Jan Havel – předseda, Martin Voldřich – místopředseda, Michal Podlaha – člen výboru.

Místní organizace TOP 09 Plzeň 10 by se ráda podílela na kvalitní správě městského obvodu Plzeň 10 - Lhota a tím i svým dílem přispěla k dobrému jménu celé TOP 09. Tímto se také zavazujeme ctít základní teze, se kterými tato strana vstoupila do politického života v České republice," uvedl nově zvolený předseda Jan Havel.

Ustavujícího sněmu TOP 09 Plzeň 10 se jako hosté zúčastnili místopředseda krajského výboru v Plzeňském kraji Tomáš Jílek, předseda Výboru Regionální organizace Plzeňsko Ondřej Ženíšek a předseda Výboru Místní organizace Plzeň 3 Radoslav Škarda.

Ze vzniku další místní organizace v Plzni mám upřímnou radost. Je to pro všechny jasný důkaz, že TOP 09 postupně posiluje a že dokáže získat své sympatizanty a členy i v menších městských obvodech,“ dodal předseda RO Plzeňsko Ondřej Ženíšek.

Galerie
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme