Michal Janek vysvětloval reformy v klatovském obýváku

3. 10. 2012

V rámci netradiční volební kampaně TOP 09 Obýváky 2012 přijal kandidát do Senátu za volební obvod č. 11 - Domažlice MUDr. Michal Janek pozvání k diskusi s manželi Rosovými z Klatov a jejich přáteli. V úterý 2. října v podvečer s nimi poseděl v přátelské atmosféře v jejich rodinném domě na Horažďovickém předměstí.

Povídali jsme si o reformách, zdravotnictví, chodu parlamentu i o konkrétních problémech v Klatovech, které je trápí. Potěšilo mě, že mladí lidé se o politiku zajímají a mají chuť osobně pozvat kandidáta, který za jejich region kandiduje. Jejich názory mi poskytly realistickou zpětnou vazbu,“ popsal návštěvu Michal Janek.

Posezení v obýváku se z plánované zhruba půl hodiny nakonec protáhlo na hodinu a půl. Manželé Rosovi a jejich pozvaní přátelé naplno využili možnost dozvědět se vše, co je zajímalo. Ptali se například na průběh schvalování zákonů parlamentem, z regionálních témat se pak dotazovali především na možnosti řešení nezaměstnanosti či novou klatovskou nemocnici. Shodli se na tom, že kampaň vedená osobním kontaktem je pro ně rozhodně přitažlivější než pouhý obličej na billboardu doplněný mnohdy neurčitým sloganem.

Z rodinného domu jsem odcházel s dobrým pocitem a těším se na další podobná setkání,“ dodal Michal Janek.

Kampaň Obýváky 2012 dále pokračuje a lidé si mohou až do voleb zvát kandidáty k sobě domů. V sobotu 6. října se pak koná tato akce „naruby“ a zájemci si mohou prohlédnout křimický zámek, kterým je provede sám majitel – poslanec a kandidát do Senátu za volební obvod č. 8 – Rokycany Jaroslav Lobkowicz. Srdečně Vás zveme na tuto speciální prohlídku, která začíná v 15. 00 na nádvoří zámku v Plzni – Křimicích.

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme