Horažďovičtí kandidáti TOP 09 rozumí hudbě víc, než si myslíte

27. 9. 2010

V pondělí 27. září 2010 se prostory Kulturního domu v Horažďovicích rozezněly melodiemi známých šlágrů od Škody lásky po La Palomu. Místní posluchače totiž přijelo potěšit legendární harmonikářské duo Josefa a Renáty Pospíšilových.

Kdo by ale nabral dojmu, že horažďovický koncert manželů Pospíšilových probíhal dle stejného scénáře jako kterýkoli jiný, mýlil by se, jelikož příležitost vystoupit na pódiu a projevem i písní zaujmout hudební nadšence získali hned dva kandidáti TOP 09 – Ing. Pavel Čížek (kandidát TOP 09 do senátu za volební obvod číslo 7, do něhož spadá také Horažďovicko) a Marcela Benešová (kandidátka TOP 09 na starostku Horažďovic).

"Za dnešní akci jsem velmi rád, a to ze dvou prostých důvodů. Jednak kvůli muzikantskému umu Josefa a Renáty Pospíšilových, který velice obdivuji. Jednak kvůli možnosti vypustit v rámci kampaně páru a více než představě politických cílů se věnovat hudbě, jež ani po tolika letech od svého vzniku neztratila na kráse," pozdravil přítomné Pavel Čížek.

Podobný přístup zvolila rovněž Marcela Benešová, když si návštěvníky kulturního domu naklonila vtipnou výzvou: "Pro dnešek pověsme politiku na hřebík a pojďme raději zpívat."

Závěrem oba kandidáti TOP 09 spustili skutečný evergreen s názvem Kdyby ty muziky nebyly, po čemž následovaly zasloužené ovace publika.

V Horažďovicích dne 27.9.2010

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme