V Přešticích tančily hvězdy ze StarDance

18. 3. 2016

Druhý ročník obnoveného reprezentačního plesu města Přeštice přilákal do sokolovny místní i přespolní návštěvníky v hojném počtu. Při hudbě skupiny Simply Cover Band s kapelníkem Dušanem Radou se parket zaplnil tanečníky a tanečnicemi v plesových šatech. Úvodního slova se ujal starosta města Přeštice Mgr. Karel Naxera a večerem provázel L'ubomír Smatana.

V sobotu 12. března se nikdo na plese města nemohl nudit. Pozornost na sebe strhla kadeřnická show, kdy modelce uprostřed parketu a za doprovodu dvou tanečnic a modelek, předvádějících poslední výkřiky módy, vytvořila kadeřnice Romana Topinková z dlouhých vlasů úžasnou kreaci. Vrcholem večera bylo taneční vystoupení Radka Bangy a Terezy Bufkové, které známe jako pár ze soutěže StarDance. Zpestřením plesu se nově stal kouzelný Smile Box. Návštěvníci plesu se mohli vyfotit s rekvizitami a před divadelní oponou v roztodivných pózách a fotografii si hned odnést.

            Jako v minulém roce se i letos přispělo na dobrou věc. Peníze vybrané z dámské volenky, kdy muži kupovali květiny svým tanečnicím, obdržel Nadační fond Šance onkoláčkům částku 3 500 Kč. O půlnoci ovládly parket tanečnice z Tanečního a pohybového studia Hely se svým vystoupením „Single ladies“.

Stejně jako v minulém roce by se ples neuskutečnil bez podpory. „Chceme poděkovat všem návštěvníkům, sponzorům, partnerům, účinkujícím, technickému personálu a cateringu, protože bez nich bychom letošní ples neuskutečnili,” shodují se starosta Karel Naxera a ředitelka KKC Přeštice Martina Míšková.

(red)       

17.3.2016, Plzeňský deník, str. 08, Region

Galerie
Štítky
Osobnosti: Karel Naxera
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme