Na koupališti v Plané se besedovalo a byla legrace. Víc, než si myslíte.

8. 10. 2010

V pátek 8.10.2010 od 18:00 hodin proběhlo v Plané na místním koupališti setkání kandidátů do městského zastupitelstva za TOP 09 s občany. I přes skutečnost, že v přítomné veřejnosti měli významné zastoupení kandidáti ostatních politických seskupení (přišli "na zkušenou"), průběh dvouhodinového mítinku měl korektní a velmi často i veselou atmosféru.

Nejzávažnější témata: čerpání dotací, regulace hazardu, prevence sociálně patologických jevů, vstřícná radnice, školství. Zřetelně zaznělo, že mimo jiné i v těchto oblastech, čeká nové zastupitele spousta práce.

Poslanec Parlamentu ČR za Plzeňský kraj pan Jaroslav Lobkowicz podpořil svým vystoupením přítomné kandidáty a také vtipně odpověděl na konkrétní dotaz z pléna.

"Nepamatuji, že by někdy plánští občané měli tak rozsáhlou nabídku kandidátů pro komunální volby a že by se o ně aktivně zajímali, tak jako letos. A to je pro Planou výborná zpráva", shrnul své poznatky posledních týdnů lídr kandidátky TOP 09, kandidát na starostu ve městě Planá pan Ing. Václav Krejčí.

V Plané dne 8.10.2010

Galerie
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme