Vyhlášení nominací pro volbu do orgánů nové regionální organizace Plzeň-venkov

Výbor krajské organizace TOP 09 Plzeňského kraje vyhlašuje nominace na volbu orgánů a funkcí regionální organizace TOP 09 Plzeň – venkov.

KV TOP 09 Plzeňského kraje vypisuje termín ustavujícího sněmu RO Plzeň-venkov na 1. 4. 2017 a s tím související nominační proces pro volby na stranické funkce regionální organizace Plzeň- venkov. Nominace může podávat jakýkoliv člen následujících místních organizací, které budou nově vzniklou RO tvořit: Přeštice, Starý Plzenec, Rokycany, Tachov, Plasy a Horní Bříza. Nominace je možné předkládat buď písemně na adresu krajské kanceláře do termínu konání sněmu, či osobně na ustavujícím sněmu RO, jehož delegáty budou všichni členové výše uvedených MO.

Datum vyhlášení a počátku příjmu nominací: 15. 12. 2016 (schválení vzniku RO Výkonným výborem TOP 09).

Závazné podmínky příjmu nominace: členství v TOP 09, členství v následujících MO: Přeštice, Starý Plzenec, Rokycany, Tachov, Plasy a Horní Bříza. Každý člen těchto MO může nominovat kandidáty písemně předem nebo přímo osobně na regionálním sněmu.

Datum uzávěrky příjmu nominací jednotlivými členy MO: písemně do 31. 3. 2017 na adresu krajské kanceláře, osobně na sněmu RO 1. 4. 2017

Datum konání volby na ustavujícím sněmu RO TOP 09 Plzeň - venkov: 1. dubna 2017

Osoba přijímající nominace a její adresa: Eva Šafránková, Krajská kancelář TOP 09 Plzeňský kraj, Anglické nábřeží 2434/1, 301 00 Plzeň

Nominace se přijímají na tyto funkce:

• předseda regionálního organizace

• 2 místopředsedové regionální organizace

• až 15 členů regionálního výboru

• předseda regionální revizní komise

• 2 členové regionální revizní komise

• náhradník regionální revizní komise