Jiří Čáslavka píše dopis podporovatelům

5. 7. 2016

Dobrý den, dámy a pánové,

ještě před několika lety by nikoho z nás nenapadlo, že hodnoty svobody a demokracie mohou být znovu ohroženy. Ekonomická, mediální i politická moc se propojují v rukou jednoho člověka, zatímco prezident se chová jako rusko-čínský agent. Mezinárodní situace se komplikuje, možná znovu stojíme na dějinné křižovatce. Proto je důležité, aby v Senátu, který je klíčovou ústavní pojistkou, zasedli hodnotově jasně ukotvení lidé.

O funkci senátora na Pardubicku, Přeloučsku a Chlumecku se ucházím i proto, abych bránil snaze současné vlády omezovat naše svobody. Také však chci zákonodárnému sboru věnovat své zkušenosti a vize. Vím, jak má fungovat efektivní stát, který podporuje udržitelnou prosperitu země. Jak podpořit konkurenceschopné firmy a podnikavé občany. Jak usnadnit získání investic pro malé začínající podniky s tvořivými projekty.

Na práci v Senátu jsem připraven. Vedu sekci ekonomických a finančních politik v analytickém centru Glopolis, zároveň jsem členem několika správních rad a vládních výborů – českých i mezinárodních. Byl jsem poradcem Karla Schwarzenberga jako ministra zahraničí, účastnil jsem se rozvojových projektů, například v misi OSN ve Východním Timoru. Působil jsem i v mezinárodním byznysu.

Po přijetí nabídky TOP 09 jsem vybudoval širokou středopravicovou koalici TOP 09, Starostů a nezávislých, Pardubáků, Patriotů Pardubic a Liberálně ekologické strany. To mi dává reálné naděje na zvolení. Podmínkou úspěchu je však i profesionální volební kampaň, která bude možná i díky Vaší podpoře, nejen finanční.

Nejjednodušším a nejrychlejším způsobem jak mne finančně podpořit je pomocí platební karty přes zabezpečené webové rozhraní nebo formou klasického bankovního převodu. www.jiricaslavka.cz/dary/100 Výši daru lze libovolně upravit.

Příjmy i výdaje mé kampaně bude možno sledovat na transparentním účtu. http://1url.cz/uteCc Jednotlivé transakce lze filtrovat, což Vám umožní sledovat, na co Váš příspěvek použiji.

Děkuji Vám za každou stovku, kterou mi na kampaň pošlete. Přeji Vám pěkné léto, užijte si dovolenou. Doufám, že se s některými z Vás na podzim setkáme při volební kampani.

podpis-caslavka

 

Jiří Čáslavka, kandidát do Senátu na Pardubicku, Přeloučsku a Chlumecku

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme