TOP 09 v Holicích představuje své kandidáty pro volby do městského zastupitelstva

18. 8. 2010

Vážení spoluobčané,

dovolte nám, abychom vás informovali, že v červnu 2010 byla založena místní organizace TOP 09 – Holice pro region Holicko. Její členové se budou ucházet o váš hlas v podzimních volbách do městského zastupitelstva.

Věříme, že volební program TOP 09 osloví i vás, občany, kteří jste se voleb do PS neúčastnili nebo jste svůj hlas dali jiné straně. Vždyť politika na komunální úrovni je především o velmi konkrétní práci, jež se může proměnit v užitek, ze kterého budeme mít prospěch všichni. Naším cílem je pracovat pro vás a obec, ne pro několik vyvolených jedinců či snad dokonce pro své vlastní cíle.

Dva měsíce před volbami do městského zastupitelstva v Holicích, si vám dovolujeme představit naše kandidáty. Kandidátní listina je kompletní a čítá všech 21 lidí volených do zastupitelstva města. Lídrem kandidátky se stal místopředseda místní organizace TOP 09 Mgr. Lukáš Frolík.

Jsme si vědomi, že bez Vaší důvěry a Vaší podpory nejsme schopni změnit tuto obec v lepší. Chceme, abyste neznámé tváře kandidátky lépe poznali. V nejbližší době proto připravujeme doplnění o stručný profil kandidátů. Nebojte se nás oslovit třeba na ulici, budeme se snažit naslouchat všem podnětům, jež by mohly mít pozitivní vliv na život v našem regionu.

Kompletní kandidátka TOP 09 Holice

Mgr. Lukáš Frolík

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme