Vážení spoluobčané,

letošní rok je opět rokem parlamentních a komunálních voleb. Protože volby jsou prakticky jedinou možností, kdy může občan zasáhnout do rozvoje státu i města, je třeba tomuto aktu věnovat patřičnou pozornost. Když jsme s kolegy, kamarády a známými řešili otázku, komu v následujících komunálních volbách dát hlas, zjistili jsme, že v podstatě nevíme, koho volit. Ne proto, že bychom v Chrasti neměli dostatek více či méně politických uskupení, ale především proto, že s řadou rozhodnutí, která zde byla v minulosti učiněna, se jen těžko ztotožňujeme. A tak jsme stáli před problémem, zda se zařadit do skupiny lidí, co si u piva stěžují na poměry, nebo zda se nějakým aktivním způsobem zapojit a pomoci při rozvoji města. Výsledkem našeho rozhodování bylo, že jsme dali dohromady tým sestavený do velké míry z vysokoškolsky vzdělaných lidí, který zahrnuje odborníky na nejrůznější oblasti přes dopravu, stavebnictví, zdravotnictví, sociální a finanční oblast atd. a rozhodli se vytvořit místní organizaci TOP09. Ptáte se, proč právě TOP09? Především proto, že se všichni kloníme spíše k pravicovým politickým názorům a na TOP09 je nám sympatické především to, že se nesnaží být populární za každou cenu. Neslibuje nic, o čem předem ví, že nemůže splnit.

Parlamentní volby už máme za sebou. Volební výsledek TOP09 v Chrasti svědčí o tom, že naše politické názory jsou blízké řadě lidí. Srdečně děkujeme všem spoluobčanům, kteří nás v parlamentních volbách podpořili. Vaše podpora je pro nás výzvou, abychom pokračovali ve svém úsilí  a pokusili se Vám nabídnout zajímavý volební program i v podzimních komunálních volbách.

Nemáme potřebu vytvářet konkurenční prostředí stávajícím politickým uskupením. Chápeme, že práce zastupitelů je složitá a náročná a zcela jistě není možné zavděčit se všem. Proto nabízíme  spíše pomoc, zkušenosti a především odborné schopnosti, které, jak jistě uznáte, jsou základním předpokladem kvalifikovaného rozhodování. Jsme schopni a ochotni vyslechnout si názor každého, kdo může pro naše město něco udělat, ale hodláme to dělat veřejně jako politický subjekt, ne pod zástěrkou veřejného shromáždění, na kterém nedobrovolně odevzdáte své názory, invenci a své telefonní číslo.

Pokud budete mít zájem se na našem úsilí podílet, přijďte si s námi popovídat! Scházíme se pravidelně vždy v lichém týdnu v pondělí v 17 hodin v zámecké restauraci Amicus a rádi mezi sebou uvítáme každého z Vás.

Na shledanou se opravdu těší

TOP09, MO Chrast
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme